Inima casei tale – camera de zi! 20 de idei ca să o amenajezi în culori pastelate!

Camera de zi este locul unde familia petrece cea mai mare parte a timpului liber: seri plăcute în cercul familiei, întâlniri cu prietenii, relaxare după muncă cu o carte în mână sau la filmul tău preferat.

De fapt, cu un design potrivit, livingul poate deveni ceva asemănător cu inima casei, unde se întâlnesc prietenii și rudele. Prin urmare, este foarte important să ne gândim și să amenajăm acest spațiu până la cele mai mici detalii, pentru ca fiecare să se poată simți confortabil și bine aici.

Design-ul camerei de zi

Mulți designeri renumiți susțin că în această cameră ar trebui să domine atmosfera de confort și ospitalitate. Poți crea o astfel de atmosferă armonioasă amenajând camera de zi în culori deschise și calde.

Culorile interiorului au un mare impact asupra percepției încăperii. Fiecare nuanță creează o stare de spirit anumită, umple camera de căldură sau prospețime, vivacitate sau calm. Nuanțele deschise ajută la ameliorarea stresului, de aceea ele sunt actuale pentru amenajarea unui living modern.

Îți propunem 20 de idei pentru decorarea camerei de zi în culori pastelate! 

1.Planificând interiorul în sine, trebuie să determini culoarea de bază care va influența întregul stil al camerei de zi. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi pe o singură culoare, doar una dintre nuanțe va trebui să predomine.

2.Pernele, perdelele, tablourile de perete în culori vii – toate acestea pot face camera de zi mai atractivă.

3.Cum îți pare o astfel de soluție? Eu o consider destul de stilată.

4.Iată un bun exemplu de interior ușor și luminos în tradiții clasice moderne.

5.Acest panou interesant conferă tonul întregii încăperi!

6.Culoarea lemnului poate fi folosită ca principală în interiorul unui living în stil englezesc. Dar trebuie să ții minte: cu cât încăperea este mai mică, cu atât nuanța principală ar trebui să fie mai deschisă.

7.M-am îndrăgostit de această canapea albastră și de abundența florilor. Într-adevăr, detaliile creează interiorul!

8.Una dintre etapele importante este alegerea materialelor care ar trebui să servească drept fundal.

9.Cu ajutorul unui scaun verde și a unei perne albastre, designerul a reușit să confere luminozitate unei camere aparent complet monocrome.

10.Minunat, fără prea multe cuvinte!

11.Iar acest interior îmi amintește de o instalație pentru un film vechi.

12.Încă o soluție interesantă în nuanțe maronii.

13.Pentru a încadra perfect culorile pastelate în interiorul camerei de zi, este necesară realizarea unei combinații potrivite de culori reci și calde.

14.Ce loft fabulos! Este stilul meu preferat!

15.Apartamentul unui burlac amenajat în culorile lemnului.

16.Dacă pereții și tavanul sunt decorate în culori pastelate, atunci pentru podea ar trebui să alegi o culoare mai închisă.

17.Această idee interesantă îți merită atenția.

18.Cât de mult îmi plac aceste perne!

19.Principalul dezavantaj al unui interior de culori deschise este că se pătează ușor. Cu toate acestea, materialele moderne sunt practice și se spală de orice murdărie.

20.Un astfel de living va crea atmosfera perfectă pentru orice sărbătoare.