Indicele karmei bune: Atitudinea față de pisici poate dezvălui despre tine mai multe decât crezi!

Majoritatea oamenilor normali au o atitudine foarte pozitivă față de pisici, dar unii reprezentanți ai rasei umane au o apatie inexplicabilă pentru ele. Pisicile îi enervează, îi irită, le încurcă și le provoacă o mare dorință de a le alunga de lângă ei.

La prima vedere nu pare nimic deosebit. Ei și, omul nu iubește pisicile, este problema lui. Poate așa și este, dar în același timp, atitudinea față de pisici poate dezvălui despre oameni mai mult decât crezi.

La fel ca și câinele, pisica a locuit alături de om de-a lungul unei perioade istorice lungi. Însă, dacă funcțiile câinilor erau clare de la început – să vâneze și să apere – atunci cele ale pisicilor pot părea mai puțin evidente.

Exterminarea dăunătorilor mici, cum ar fi șobolanii și șoarecii, a devenit o funcție complementară, pe când cea mai importantă era cu totul alta. Pisica este posesoarea unui sistem bioenergetic uimitor. Ea poate să se conecteze la câmpurile energetice ale oamenilor și să rezoneze cu ele. Ea poate folosi această abilitate pentru a îmbunătăți aura umană.

Unii oameni povestesc că pisicile i-au ajutat să scape de durerile de cap, să le regleze tensiunea arterială. Orice problemă a organismului nostru apare ca o amenințare asupra energiei aurei, pisica o simte și se grăbește să intervină pentru a înlătura problema.

Totuși, acesta nu este unicul talent al pisicii. Ea este și un indicator al bunăstării omului. Când în viața stăpânului ei totul este în regulă, pisica este liniștită, doarme și mănâncă mult.

Dacă însă felina este iritată și nervoasă, înseamnă că există o problemă nesoluționată în viața stăpânului ei. Cel mai sensibil pisica reacționează la certurile în familie, fiind întotdeauna mai blândă cu cel care este victima în conflict. Dacă, de exemplu, ți-ai pedepsit copilul pe nedrept, cu siguranță pisica se va apropia de el, va toarce și va încerca să-l calmeze, pentru a-i restabili echilibrul emoțional.

Pisicile simt foarte bine oamenii, dar și oamenii le simt foarte bine. Anume din acest motiv nu există oameni absolut indiferenți față de ele. Fie că le adoră sau le urăsc. Cu simpatia totul este clar, dar să le urăști? Mai mult de 90% dintre persoanele care suferă de alcoolism nu pot suporta deloc pisicile.

Majoritatea femeilor care constau în relații nereușite simt apatie față de pisici și încearcă să le evite. Copiii care provin din familii violente sau au fost victime ale unei atitudini ostile din partea colegilor sunt mai agresivi cu pisicile fără adăpost sau cu cele ale vecinilor.

Putem afirma cu certitudine, că pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karma nu este perfectă. Astfel de oameni ar trebui să se gândească cum să-și schimbe viața, pentru a o face mai ușoară și mai fericită. Atunci pisicile nu le vor provoca nicio altă emoție decât bucurie și voie bună.