Incredibil, dar adevărat! Date interesante din lumea geneticii despre bărbați și femei

Date interesante despre bărbați și femei din lumea geneticii.

1.Intelectul nu se transmite ereditar de la tată la fiu. Așadar, dacă ești un geniu, atunci fiul tău 100% nu va moșteni genele tale.

2.Idiotismul nu se transmite ereditar de la tată la fiu. Dacă tatăl este un cretin total, atunci fiul nu va fi un idiot (din fericire).

3.Intelectul tatălui se transmite ereditar doar fiicei. Și doar pe jumătate.

4.Bărbatul poate moșteni intelectul doar de la mama sa, pe care ea la rândul ei, l-a moștenit de la tatăl său.

5.Fiicele geniilor vor fi doar pe jumătate la fel de inteligente, dar fiii acestor fiici vor fi genii. Dacă tatăl este un nătâng, atunci fiicile acestuia vor moșteni doar jumătate din stupiditatea lui.

6.Iată de ce femei geniale sunt foarte puține, precum nu există femei 100% idioate. În schimb bărbați – genii și bărbați – idioți sunt foarte mulți. De aici se trag generații de alcoolici-ratați, mame singure, dar și laureați ai premiului Nobel (aproape toți sunt bărbați).

Concluzii pentru bărbat:

1.Pentru a prognoza capacitățile intelectuale ale fiului tău, atrage atenția la tatăl soției tale: dacă este un academician, atunci și fiul tău va fi inteligent.

2.Fiica ta va obține jumătate din inteligența ta. Dar și jumătate din stupiditatea ta. După intelect îți va semăna ție. Fiul ei va obține toate capacitățile tale intelectuale. Dacă dorești o generație de intelectuali, visează să ai o fiică.

3.Capacitățile tale intelectuale sunt moștenite de la mama ta, dar mai concret de la bunel.

Concluzii pentru femeie:

1.Fiul tău, din punct de vedere intelectual este copia tatălui tău, și nu este prea corect să îl cerți spunându-i: ,,ești la fel de nătâng ca și tatăl tău”.

2.Fiica ta va moșteni inteligența tatălui ei. Iar fiii ei vor fi copiile intelectuale ale soților voștri.

O nouă etapă în viața omenească

Se consideră, că în prezent s-a mărit speranța de viață, deoarece oamenii bătrâni trăiesc mai mult. Însa asta nu este așa. Speranța de viață a făcut un salt nu pentru că bătrânețea este mai lungă, ci pentru că începe mult mai târziu.

Astfel, pentru cei care acum au 40, 50, 55 de ani, bătrânețea va începe abia la 75-80 de ani. Deci, cu 25 de ani mai târziu, decât pentru generația părinților noștri.

Încă nu demult în viața omului erau doar 3 perioade de bază: tinerețea, maturitatea și bătrânețea. Acum maturitatea are loc la 50 de ani și marchează începutul unei etape noi și inexistente până acum în viața omenească.

Ce știm despre această etapă?

1.Ea se desfășoară în decurs de 30 de ani – de la 50 până la aproximativ 75.

2.Spre deosebire de închipuirile anterioare, capacitățile fizice și intelectuale ale omului în această perioadă, cu o abordare corectă, nu scad și rămân aceleași, iar în unele cazuri devin mai bune, decât în tinerețe.

3.Din punct de vedere al potențialului, aceasta este cea mai calitativă perioadă din viața omului, pentru că îmbină sănătatea, puterea și experiența de viață. Conform datelor statistice din ultimii ani, cea mai fericită perioadă a vieții începe acum la aproximativ 65 de ani.

4.Cei, care acum au 55-65 de ani, trăiesc această perioadă pentru prima dată în istoria omenirii. Înainte, această etapă pur și simplu nu exista, pentru că oamenii îmbătrâneau mult mai repede.

5.În deceniile apropiate, oamenii cu vârsta de 50-75 de ani vor deveni cel mai masiv grup de vârstă de pe planetă.

Prin ce se deosebește viața de după 50 de ani de cea de până la această vârstă?

De mici suntem pregătiți pentru copilărie, în copilărie – pentru tinerețe, iar în tinerețe ne pregătim pentru provocările pregătite de maturitate. Și, doar trecând peste 50 de ani, nu avem nici o idee cum, și pentru ce să trăim mai departe.

De unde putem ști acest lucru, dacă pentru generația părinților noștri la 50 de ani oficial începea bătrânețea, și oamenii se pregăteau de moarte, nu își făceau planuri pentru viață.

După 50 de ani, în viață vine un moment extraordinar

După 50 de ani, în viață vine un moment extraordinar, atunci ai timp, sănătate, experiență, puteri și libertate de obligațiunile sociale. Nu pierde acest timp în zadar! Ai șansa să îți găsești hobby-uri noi, o carieră nouă, o dragoste nouă, călătorii noi. Iar calitatea acestor impresii va fi mult mai înaltă, decât în tinerețea verde și nepricepută.

sursa