Incredibil ce simplu se împlinește orice vis. Află că e nevoie doar să știi cum să gândești corect!

Te-ai gândit vreodată că toate dorințele se împlinesc? Da, anume TOATE dorințele. E adevărat că nu toată lumea știe să-și formuleze dorințele sau în genere nu toți își doresc cu adevărat îndeplinirea lor. Dorințele se împlinesc doar dacă știi ce și cum să faci. Ai o șansă, citind acest articol, să înțelegi cum îți poți împlini orice vis aplicând o simplă metodă – cea a gândirii corecte și concentrării atenției asupra obiectivului urmărit.

În această lume, vrem sau nu, totul este viu. Vii sunt și gândurile noastre. Universul ne fixează gândurile prin impulsuri energetice și respectă cursul lor cu exactitate. Universul ne împlinește dorințele, iar noi îl ”hrănim” cu dragostea noastră. Astfel, se produce un schimb reciproc, care trebuie să fie armonios în relația noastră cu universul.

Trebuie să știi că universul nu înțelege sensuri fixe precum cele exprimate prin ”da” sau ”nu”. Universul percepe înțelesuri emotive precum ”pozitiv” sau ”negativ”, ”îndrăzneală” sau ”frică”. Totul depinde de cantitatea energiei pe care o imprimăm gândurilor noastre. Deseori, ne gândim să facem ceva pentru a ne atinge scopul, dar apoi renunțăm din frică sau din lipsă de încredere în reușita planului. Frica ne poate  trece prin cap fulgerător, dar universul o fixează și o percepe ca pe un ordin ce nu poate duce la îndeplinire planul stabilit inițial.

Gândește-te la cum gândești!

Universul îți va răspunde mereu exact cum gândești. Dacă vorbești permanent de greutăți ale vieții, nu vei scăpa niciodată de ele pentru că așa îți stabilești tu însuți(ăți) programul în relația ”telepatică” cu universul.

Dar ce să faci concret ca să-ți schimbi viața în bine?

Deseori pentru a ne atinge scopul, folosim greșit în gândire cuvântul ”dacă”, un cuvânt ce ne leagă de trecut, prezent și viitor. Oprește-te! Imaginează-ți că acest cuvânt ”dacă” nu a existat niciodată în viața ta!

Răspunde-ți sincer tu însuți(ăți) la următoarele întrebări:

Ce îți dorești cu adevărat?

Ce te va face să trăiești fericit?

Dacă ai avea o baghetă magică, ce dorință ți-ai alege?

Ce vis ai?

Ce ai vrea să obții peste un an?

Ține minte! Universul îți împlinește dorințele în schimbul dragostei pe care o manifești din suflet față de orice: natură, vietăți, lucru, obiecte etc. Cu cât mai multă dragoste porți în suflet, cu atât mai ușor ți se împlinesc dorințele.

Iar acum încearcă să visezi. Imaginează-ți că toate visele s-au împlinit deja. Mulțumește-i soartei că te-a făcut așa cum ești. Mulțumește-i universului pentru că-ți satisface voința, lui Dumnezeu pentru că a creat lumea asta minunată, părinților pentru că ți-au dat viața și te-a crescut. Mulțumește-ți ție însuți(ăți) că te-ai născut și că exiști. Dacă ai pierdut încrederea în toți, ia orice pietricică de pe drum și mulțumește-i zilnic. Important e să-ți revină sentimentul dragostei în suflet.

Învață să gândești pozitiv!

Amintește-ți de exemplul marketologilor, care elaborează un plan ce e dus la bun sfârșit, mai ales dacă majoritatea membrilor companiei îl acceptă. Inventează-ți o nouă viață în care să nu fie loc de tristețe și necaz.

Ține minte că tu ești magicianul și totul depinde de propria-ți dispoziție!