Încetează să mai crezi că toate femeile se vor sacrifica pentru tine. A fost una și te-ai încumetat s-o pierzi

Deseori, despărțirea pentru un bărbat, mai ales indiferent, e floare la ureche – o ieșire în oraș cu prietenii, vreo 7 beri clare și restul în ceață, un flirt sau poate mai mult cu alte fete și terapia e ca și trecută. Dar…. ai mai vrea tu!

O să treacă 1,2,3 – 10 fete prin patul tău, prin bucătăria ta, prin mintea și poate chiar prin inima ta și peste cel mult o lună de zile o să înțelegi că:

niciuna dintre cele 10 nu te privea așa cum o făcea ea;

niciuna dintre cele 10 nu te înțelegea așa cum o făcea ea;

niciuna dintre cele 10 nu te răbda așa cum o făcea ea;

niciuna dintre cele 10 nu te mângâia așa cum o făcea ea;

niciuna dintre cele 10 nu era ea… pur și simplu nu era ea. Și nu că ea ar fi fost ideală, perfectă, desăvârșită fizic, emoțional, mental sau comportamental, pur și simplu ea era ceea de ce aveai nevoie cu adevărat.

Ea știa să tacă când tu erai înfuriat, ea știa să vorbescă când aveai nevoie de susținere, ea știa să-ți distragă mintea și corpul de la probleme, ea te făcea să te simți necesar, deosebit, dorit, ea era totul pentru tine, de fapt, în timp ce tu credeai că ea e doar o fată ce stă cu tine și îți gătește ciorbă.

Ai abordat-o ca pe o proprietate, ca pe ceva care nu va fugi de lângă tine orice i-ai face, ca pe ceva mai mult decât un câine care îți este devotat doar pentru faptul că îl duci de 2 ori pe zi la plimbare.

Știu că acum te-ai trezit, știu că acum îți amintești seara de privirea ei caldă, de mâna ei caldă, de mâncarea ei caldă, de sufletul ei cald, pe care tu, prin atitudinea ta rece, la-i făcut să înghețe și ea să devină la fel de indiferentă ca tine.

Și acum ea e cu altul, cu altul mai bun ca tine, care știe s-o aprecieze, s-o alinte, s-o facă să se simtă importantă, doar că rolul ei nu mai este același ca și în relația cu tine. Rolul ei este rolul tău – cel de partener care nu știe să înmulțească, știe doar să reducă.

Ea pur și simplu nu mai are putere și dorință să se dedice atât de mult într-o relație și de asta ești vinovat numai tu, bărbate!

foto: pexels.com