Încearcă să vezi lumea așa cum o face un artist plastic: Cuvântul ,,creativitate” poate deschide orice ușă!

Sunt un om fericit. Fericit dintr-un simplu motiv accesibil fiecărui om: am avut și am noroc în viață. Am avut norocul să mă nasc pe această planetă, în acest timp, în această țară, printre oameni înțelepți și zăpăciți, liniștiți și pasionali…

Ador să muncesc până nu mai am puteri, să merg pe jos până la oboseală, să privesc până mă dor ochii, să admir kilometri infiniți de câmpuri ce zboară în întâmpinare, kilometri de păduri și munți. Să mă scufund în natură și să mă pierd în ea, să savurez exuberanța inexblicabilă și sălbatică a fanteziei ei.

Îmi place la nebunie să urmăresc animalele uimitoare ale Australiei, toți acești ornitorinci, canguri, urși koala. Iar aceste culori nemaipomenite ce ne înconjoară… Și turcoazul ireal al unui fluture mare cât două palme de ale mele… Eu invidiez energia bucuriei de viață, care ți-o oferă întâlnirea cu Columbia, Cuba, Spania, Italia, Irlanda… Și admir puterea imensă a echilibrului și calmului siberienilor și a canadienilor.

Viața trebuie trăită precum creezi o operă de artă și atunci ea va fi plină de voie bună. Cuvântul ,,creație” poate deschide orice ușă. 

Îmi este nespus de interesant să mă implic împreună cu prietenii și familia într-un oarecare proiect, să îl realizez, să jur, că mai mult niciodată… și apoi, undeva toți împreună la vreun picnic cu berea în mâină să ne gândim la următorul proiect, și mai irealizabil.

Implicarea și contaminarea sunt cele mai importante metode de a schimba ceva în lumea asta. Contaminarea cu propria pasiune. Cu lumină. Cu bucuria de viață.

sursa