Îmbrăcămintea care se potrivește fiecărui tip de siluetă: 9 articole de bază în garderoba ta!

Este important ca femeia să știe ce tip de siluetă are, pentru că astfel poate să îmbrace hainele care o avantajează. Trebuie să recunoaștem, că majoritatea femeilor nu au corpul ideal, dar asta nu înseamnă că nu poți crea impresia unei astfel de siluete.

Ai dorința de a adăuga câteva lucruri noi în garderobă, cu ajutorul cărora să poți crea întotdeauna un aspect modern și elegant? Atunci este mai bine să alegi aceste articole, care se potrivesc foarte bine fiecărei femei, indiferent de siluetă.

Pantaloni drepți clasici

Este puțin probabil că există femei care să se descurce fără acest model de pantaloni în garderobă. Se încadrează perfect în orice imagine, dar cel mai adesea aceștia merită îmbrăcați pentru întâlnirile de afaceri sau munca la birou. Îi poți combina cu o cămașă sau bluză, completând imaginea cu o jachetă.

Rochia cu croială tubulară

Este unul dintre lucrurile universale necesare în garderoba fiecărei doamne. Cu ajutorul acestei rochii este posibil să îți corectezi vizual silueta. Este mai bine să acorzi preferință modelelor din țesături dense cu imprimeu fin.

Fusta creion

Este o alegere ideală atât pentru o ținută casual cât și pentru una de seară. Fusta creion poate fi ușor combinată cu aproape orice tip de bluză din garderobă.

Pantofii cu toc

Este vorba despre pantofii clasici, care completează imaginea femeilor de orice vârstă. Se asortează perfect cu orice stil vestimentar, adăugând eleganță imaginii.

Geaca din piele

Încă un articol de bază de care are nevoie fiecare femeie. Se potrivește doamnelor cu diferite tipuri de siluetă, pentru ținutele de zi cu zi, adăugând o notă jucăușă și îndrăzneață fiecărui look.

Cămașa albă 

Aceasta este baza garderobei pentru femeia modernă. Se combină foarte bine nu doar cu pantaloni sau fuste, ci și cu blugi și pantaloni scurți. De asemenea, arată minunat într-o imagine cu mai multe straturi.

Jacheta cu croială dreaptă

Acest articol de asemenea se potrivește doamnelor cu diferite siluete. Un model de culoare universală poate fi combinat ușor cu tot felul de bluze sau cămăși de culori îndrăznețe.

Fusta plisată

În 2020, fustele plisate au revenit în colecțiile creatorilor de modă. O completare perfectă pentru aceste modele sunt puloverele ușoare și tricourile. Doamnele de statură mică trebuie să opteze pentru fuste cu lungimea până la genunchi.

Trenciul 

Aceasta este o versiune universală a hainei pentru extrasezon. Asortată cu un trenci potrivit, imaginea arată mult mai elegantă.