Îmbogățește și obține ceea ce-ți dorești, aplicând aceste 10 secrete verificate. Convinge-te că poți!

„10 secrets abundant wealth” de Adam Jackson este cartea recomandată deseori pe forumurile ezoterice. Într-o bună zi am decis s-o citesc și eu și nu am regretat nicio secundă.  Este foarte ușor de citit, este într-un stil artistic și nu unul științific, așa cum mă așteptam.

Iată cele 10 secrete pe care le-am descoperit:

Primul secret este dedicat subconștientului nostru, convingerilor care ne sunt „injectate” de către părinți și societate. Anume de aici vine această limită a câștigului. Acest secret se referă la limitele noastre. E timpul potrivit să înțelegi că nu tu îți permiți prea multe, dar ceilalți își refuză prea multe.

Al doilea secret se referă la acea dorință arzătoare atunci când ai un scop foarte important. Amintește-ți cum un copil își dorește o bicicletă. El nu se gândește cine o să i-o cumpere: părinții, bunicii, Moș Crăciun sau se va întâmpla o altă minune. El știe că o s-o aibă, spre deosebire de el, tu îți impui limite și alegi să crezi că nu ai bani pentru ceea ce-ți dorești, în loc să te apuci să pui bani deoparte lunar, pentru ca la sfârșit de an să-ți procuri lucrul dorit.

Al treilea secret ne roagă să delimităm dorința de intenție. Deseori dorința este insuficientă, trebuie să ei decizia de a realiza, cumpăra, găsi ceea ce vrei.

Al patrulea secret vorbește despre calea și planul pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge sau a obține ceea ce ți-ai propus. Ca să reușești, trebuie să-ți pui sarcini și termene concrete.

Al cincilea secret ne amintește despre bazele obținerii succesului. Știm cu toții că talentul constituie doar un mic procent, restul e muncă, abilități, cunoștințe și experiență. Pentru a fi bogat tu nu trebuie să fii ca ceilalți. Trebuie să fii cel mai bun în ceea ce faci.

Al șaselea secret este strâns legat de precedentul și pune încă o dată accentul pe muncă și hărnicie. Nu ceda niciodată, muncește, învață și dedică-te.

Al șaptelea secret vorbește despre chibzuința în privința cheltuielilor. Economisește nu de dragul economisitului. Crează-ți un fond – acea găină de aur, care va face ouă de aur.

Al optulea secret este foarte simplu. Fii onest cu tine  și cu alții. Numai atunci vei începe să acționezi.

Al noulea secret ne îndeamnă să credem. Crede că vei reuși și așa se va întâmpla.

Al zecelea secret spune că trebuie să ne împărțim. Trebuie să faci lucruri bune, să acționezi în scopuri caritabile. Dăruiește și vei primi înzecit!