Imaginație și creativitate: O femeie a decis să înnoiască podeaua din baie. Rezultatul este uimitor!

Schimbările sunt întotdeauna o idee bună. Chiar dacă asta se referă doar la podeaua din camera de baie. Tot așa, o gospodină s-a săturat să mai vadă interiorul plictisitor din toaleta ei și a decis că a venit timpul să întreprindă ceva. Având o imaginație bună și un spirit creativ dezvoltat, femeia a reușit să creeze o mini capodoperă în apartamentul ei cu propriile mâini.

Pentru a face acest lucru, ea a avut nevoie de următoarele „ustensile”: perie, hârtie abrazivă, soluție pentru curățarea podelei, grund pe bază de apă, borcane cu vopsea albă și neagră și bandă adezivă. Înafară de asta, femeia singură a creat șablonul pe care l-a utilizat ulterior.

Înainte de a începe munca, meșterița a spălat bine podeaua. După aceea, a șlefuit suprafața cu ajutorul unei mașini de șlefuit.

După ce s-a făcut acest lucru, ea a aplicat un strat de grund. De îndată ce s-a uscat, a repetat procedura. A doua oară a aplicat grundul pentru ca vopseaua să se întindă uniform.

Apoi, femeia a aplicat mai multe straturi de vopsea albă. După aceasta, a început să lucreze cu vopseaua neagră, utilizând șablonul pregătit.

Acesta a fost aranjat după mărimea plăcilor de gresie, fixându-l cu banda adezivă. A aplicat vopseaua neagră cu ajutorul unei role de vopsit. Peste desen a fost aplicat încă un strat de protecție. După ce totul s-a uscat complet, lucrările au fost finalizate iar stăpânii apartamentului au putut să se bucure de rezultatul obținut.

În felul următor, femeia a reușit singură să își înnoiască podeaua fără prea mult efort și după propriul gust. Ea este convinsă că oricine ar putea face față acestor lucrări.