Iată de ce a spune „mulțumesc” este vital. Începe să fii recunoscător cât nu-i târziu

Oamenii care nu știu să mulțumească întotdeauna se întreabă: „Pentru ce ar trebui eu să mulțumesc? Ce se întâmplă în viața mea atât de extraordinar pentru ce aș avea nevoie să împart mulțumiri la stânga și la dreapta?

În acest mod, omul închide canalul energetic al recunoștinței și se scufundă în necazuri și în sărăcie… Întrucât atunci când lipsește bunătatea, începe să domine răul.

Mulțumesc!

În momentul în care pronunți acest cuvânt, Universul îți trimite energia binelui necesară pentru suprimarea energiei răului, care apare în viața ta. Astfel, are loc purificarea vieții tale de necunoaștere și se elimină acțiunea negativă a karmei.

Spune în glas cuvântul „recunoștință” și savurează sunetul său. Recunoștința este melodia iubirii și vocea bucuriei. Pentru a înțelege puterea recunoștinei, trebuie să te uiți la tot ce ai, nu ca la niște lucruri materiale, dar ca la o dovadă a fluxului grăbit al belșugului.

Mulțumește Creatorului pentru tot ce s-a întâmplat sau se întâmplă în viața ta.  Mulțumește tuturor oamenilor, pe care-i întâlnești în cale.

Mulțumește-i pe cei buni pentru generozitate.

Mulțumește-i pe cei răi pentru lecțiile de viață oferite.

Mulțumește celui ce te-a supărat.

Fără el nu ai fi simțit bucuria victoriei asupra propriei slăbiciuni.

Mulțumește pentru extazul triumfului și pentru înțelepciunea eșecului.

Nu te zgârci să mulțumești, pentru că Universul ne plătește cu aceeași valută pentru acțiunile noastre.

Cu cât mai mult vei mulțumi, cu atât mai repede fluxul tău de bunătate se va conecta cu fluxul universal al belșugului. Anume în acel moment tu vei cunoaște generozitatea fericirii adevărate…