Iată de ce să nu te mai temi de despărțiri și pauze în relație. Învață această lecție!

Oamenii se tem foarte tare de despărțire și de aflarea la distanță, unde mai pui că și o pauză în relație pe unii îi îngrozește. „ Și ce mă fac în caz că în viața mea nu va mai fi așa ceva? ” Totul va fi, însă pentru ca să fie mai bine decât a fost, trebuie să depui un pic de efort.

Se spune că lecțiile trebuie să le luăm mai bine la distanță. La modul ideal, pentru o relație ar fi bine să te pregătești, așa cum și pentru orice altă etapă importantă din viață, însă nu poți ști niciodată ce ți-a pregătit destinul.

Cuiva îi reușește să adune acele cunoștințe și experiență de viață până la momentul oportun, însă altcineva trece printr-o confruntare dificilă cu destinul pentru a-și câștiga fericirea. Trebuie să înțelegi, că uneori e mai bine să setezi o pauză și să acorzi atenție lecțiilor neînvățate, în loc să distrugi ceea ce și așa încă nu a fost creat până la urmă.

Nu trebuie să-ți fie frică de despărțiri! Tot ce e al tău se va întoarce.

Peste o săptămână, o lună, un an – nu are importanță. Tot ce-ți aparține se va întoarce la tine, iar mai corect spus, tot ce e al tău nici nu va putea pleca definitiv de la tine. Parcă ați decis, că până aici a fost, dar viața vă intersectează drumurile iar și iar. Însă nu vă lasă să vă apropiați unul de altul, fiindcă vă acordă timp pentru că să vă „coaceți”. Să vă coaceți unul pentru altul sau pentru alți parteneri – nimeni nu știe la ce va duce pauza voastră.

Uneori punctele se transformă în virgule, iar alteori rămân agățate în aer sub forma unor puncte de suspensie.

Noi ne temem foarte mult să ne despărțim, dar și mai mult să ne apropiem de cineva. Aici nu-ți rămâne decât să alegi răul cel mai mic.  Un pas în fața celuilalt și granițele voaste se distrug, unde ești tu, unde e el, nimeni nu știe. Doi pași în urmă e mult mai sigur și iată așa dansezi – un pas înainte, doi înapoi.

Pentru a învăța să lași pe cineva să se apropie, trebuie să te cunoști mai întâi pe tine. În fiecare dintre noi există și lumină și întuneric. Trebuie să înveți să te accepți, să te iubești, să-ți fii recunoscător pentru ceea ce ești. Deseori, ne avântăm să cunoaștem alți oameni, fără să ne cunoaștem pe sine.

Aprofundează-te și studiază-te pe tine, află ce este în interiorul tău, după care va veni primăvara și florile vor înflori singure. Oamenii nu se întâlnesc întâmplător, fiecare întâlnire are un anumit sens, însă nu întotdeauna îl putem descifra.

Dezvoltă-te, înflorește, descoperă-ți potențialul din tine, învață să oferi căldură celor dragi, iar dragostea va veni când va fi momentul, neapărat va veni!

Sursa

error: Content is protected !!