Iată de ce să nu minți niciodată o femeie deșteaptă. Această pildă cu final neprevăzut, te va amuza și te va pune pe gânduri în același timp

Femeile posedă o altfel de inteligență, ele au o intuiție puternică, pe care bărbații, adesea nu o pot înțelege. De aceea, mai bine să nu le minți, fiindcă ele vor găsi o metodă de afla adevărul.

Această istorie îți demonstrează o dată în plus acest lucru.

Într-o zi, soțul o sună pe soția sa și îi spune:

„ Draga mea, șeful m-a invitat la pescuit în China pentru o săptămână. Este o oprtunitate foarte bună pentru mine de a fi avansat. Așa că te rog fă-mi valiza cu tot ce voi avea nevoie pentru o săptămână, nu uita să-mi pui undița și cutia de cârlige. Noi ne-am pornit acum de la oficiu, eu voi trece repede pe acasă și voi lua geanta, da, și te rog să-mi pui și pijamaua mea albastră.”

Soția a înțeles că ceva nu este curat la mijloc, dar a hotărât să nu-i arate asta soțului, pur și simplu a făcut totul așa cum el o rugase.

Peste o săptămână soțul s-a întors fericit acasă, i-a zis soției că a petrecut minunat timpul cu șeful său, că au pescuit în fiecare zi și au savurat din liniștea locului.

Soția era foarte curioasă, așa că îl întreba dacă i-a plăcut, dacă au reușit să prindă pește, vroia să afle mai multe detalii.

La care soțul i-a răspuns: „ Da, am prins foarte mult somon și multe alte soiuri de care la noi nu se găsesc… Apropo, dar de ce nu mi-ai pus în valiză pijamaua mea albastră?”

Iar soția i-a răspuns: „Eu am pus-o… era în cutia de cârlige.”

Sursa

error: Content is protected !!