Iată de ce nu trebuie să-ți ignori oboseala! E ceva mult mai profund decât doar o stare fizică

Cât de des ne simțim obosiți? Practic în fiecare zi și chiar de câteva ori pe zi, iar uneori avem senzația că aceasta chiar nu mai dispare. Încercăm din răsputeri să ne ținem tari, prin diverse metode s-o ignorăm, s-o restabilim, așa încât să nu dăm dovadă de slăbiciune. Dar ce-ar fi dacă am privi acest lucru ca pe un lucru necesar și firesc, ca pe ceva ce trebuie acceptat și trăit, dar nu ignorat și mascat. Nu trebuie să ne temem să fim obosiți, nu trebuie să ne ascundem, nu trebuie să ne temem să fim noi. Jeff Foster te va convinge de ce oboseala trebuie primită cu brațele deschise.

Oboseala ta are demnitate! Nu te grăbi s-o depășești sau s-o respingi, pentru că ea conține multe informații, ea poate fi considerată o adevărată terapie.

Tu ai parcurs o cale foarte lungă de la stele, prietene. Apleacă capul în fața oboselii tale și nu mai lupta cu ea.

Nu este nimic rușinos în a recunoaște că nu poți să mergi mai departe. Chiar și cei mai curajoși oameni au nevoie de odihnă. Pentru marea călătorie care te așteaptă. O să ai nevoie de resursele tale.

Haide, așază-te lângă acest foc al Prezenței. Lasă-ți corpul să se relaxeze și să se scufunde în liniște. Uită de ziua de mâine, de călătorie și scaldă-te în căldura acestei seri.

Fiecare aventură remarcabilă se alimentează cu pacea din suflet.

Oboseala ta e minunată, prietene, și are o putere vindecătoare…trebuie doar s-o auzi…

Jeff Foster

Sursa