Iată de ce noi nu credem ceea ce vedem, dar vedem ceea ce credem

Noi nu credem ceea ce vedem. Noi vedem ceea ce credem.

Dacă să ne referim la simplul act de vizionare, atunci putem spune că acesta este un act de creare. Vizionarea nu înseamnă să privim ceva, noi creăm proiecțiile gândurilor despre ceea ce vedem. Și aceste proiecții funcționează în baza presupunerilor noastre.

Atunci când ne uităm la ceva, noi avem anumite presupuneri, iar acestea sunt convingerile noastre, credința. În acest fel, vizionarea se bazează pe convingerile noastre. La nivel cuantic, realitatea este urmărită de presupunerea urmăritorului, totul în Univers este determinat de noi.

Gândurile din subconștient sunt echivalente cu particulele subatomice

Noi nu avem de a face cu realitatea fizică, așa cum ni se pare la nivel macroscopic, dar cu energia și informația. Noi nu avem de a face cu particule, dar cu câmpuri. În acest câmp conștiința și energia interacționează foarte ușor, însă la nivelurile superioare ele sunt percepute separat. De noi a fost ascunsă această legătură profundă între conștiință și materie.

Greg Bradon: Un câmp unic leagă atomii și sentimentele, oamenii și obiectele. Sentimentele noastre ne schimbă percepția la fel cum starea exterioară a materiei la nivel subatomic. El spune că nivelul fizic și psihologic interacționează în același câmp.

Gândurile sunt expresia convingerilor noastre profunde din subconștient. În acest fel, sistemul nostru de convingeri inconștiente conduce realitatea, inclusiv cea fizică.

Toate convingerile se imprimă pe parcursul vieții noastre și se unesc în forma noastră de programare. Doar că aici există o problemă – o mare parte din procesul de gândire și din sistemul de convingeri operează la nivel de inconștient.

Ce creăm inconștient

Noi creăm rezultatele nedorite inconștient, noi demonstrăm dorințe ascunse. Ceea ce am vrea să uităm. Noi ne-am blocat în șabloane și programe.

S-a stabilit că în viața matură noi trăim după aceleași șabloane, pe care le-am format în copilărie. Aceasta e ceva de genul karmei.

David Ike: Atunci când ești într-o stare de frică ( frica este o vibrație foarte lentă, de frecvență joasă), tu vezi tot mai multe întruchipări ale fricii în jur. Tot sistemul de manipulare în masă este bazat pe conducerea prin intermediul fricilor. Noi suntem menținuți mereu într-o stare de stres, îngrijorându-ne referitor la ziua de mâine și regretând ziua de ieri. Acest fapt ne induce într-o stare de vibrații lente. Noi trebuie să fim foarte precauți referitor la ceea ce credem, când ne referim la viitor.

Inconștientul – este acea putere creatoare, care se conține în interiorul nostru și crează ceea ce este programat în adâncurile noastre. Ea există la granița cu conștientul și ne întoarce amintirile noastre șterse sau furate.

Sursa