Iată de ce femeile singure de mult timp devin cele mai fericite

Există femei care nu sunt obișnuite cu statutul de „prietenă’ a cuiva. Poate au fost singure o viață întreagă. Poate au un „ex’ care le-a frânt inima și după el nimic nu se mai leagă. Sau poate, pur și simplu au nevoie de o pauză în lumea întâlnirilor.

Aceste femei care aleg să fie singure pentru o perioadă mai îndelungată de timp, în cele de urmă ajung a fi cele mai fericite. Și iată de ce.

Ele ajung cele mai fericite pentru că se simt confortabil în singurătate. Pot dormi noaptea singure și nu se simt singuratice. Pot lua masa la un restaurant sau merge la shopping singure și nu le este incomod sau penibil pentru că nu au companie. De fapt, le place să petreacă timpul în singurătate și să iasă undeva doar pentru sine.

Ele ajung cele mai fericite pentru că au tot timpul la dispoziție să fie egoiste și să se concentreze pe scopurile puse. Aceste femei știu ce își doresc și ce e mai important pentru ele, așa că fac tot posibilul pentru asta. Sunt niște carieriste ale lumii – devotate și pasionate.

Ele ajung cele mai fericite pentru că în viziunea lor iubirea nu este centrul universului. Scopul acestor femei în viață nu are nimic în legătură cu găsirea alesului. Ele nu se gonesc după bărbați, ele își urmăresc visele și tind spre a-și construi un viitor prosper.

Femeile ce sunt singure un timp îndelungat se obișnuiesc să-și trăiasca viața proprie (și savurează din asta!). Ideea că nu se vor mărita niciodată nu le sperie. Lor le place să trăiască în singurătate, liniștea le inspiră.

Și totuși, când o astfel de femeie întâlnește pe cineva și decide să înceapă o relație, o face de dragul cuiva care ar fi o provocare pentru ea și ar face-o să meargă înainte, să se dezvolte. Cineva care ar încuraja-o să cucerească lumea. Cineva care ar fi mândru și fericit de succesele ei. Cineva care ar crede că e atrăgător faptul că ea nu își sacrifică planurile de dragul lui.

Aceste fete sunt personalități puternice. Ele nu se pierd în relație. Ele nu și-ar minimaliza principiile morale, așteptările sau visurile pentru a se potrivi cu interesele partenerului.

Aceste femei ajung să fie cele mai fericite pentru că caută pe cineva care ar adăuga și mai multă bucurie și fericire în viața lor decât ele au deja. Cineva care le-ar face să se simtă și mai iubite și puternice decât sunt. Cineva care e împlinit și fericit desinestătător. Iar astfel de relație merită așteptată atât timp cât e nevoie.

sursa

foto:http://seizepositivity.com