Iată cum să-ți formulezi dorințele, astfel încât Universul să ți le îndeplinească!

Ai observat vreodată, că este deajuns să trimiți universului o cerință, și îți poți lua rămas bun de la ea: fie că dorința ta nu se îndeplinește, fie că se îndeplinește dar nu așa cum tu ți-ai imaginat. Exact ca în filmul „Home Alone”, Kevin și-a dorit să rămână singur acasă. Rugămintea lui a fost îndeplinită, dar nu așa cum el și-a dorit.

Pentru ca Universul să îți îndeplinească dorințele, mai întâi de toate, trebuie să îți formulezi corect cerințele!

„Vreau să trăiesc o viață deplină”

De îndată ce viața ta devine plictisitoare și fiecare zi care vine seamănă cu cea precedentă, începi să visezi cum să-ți trăiești viața plină de emoții. Zis și făcut! Doar nu ai concretizat, de care anume emoții îți dorești să simți. De aceea, încep obstacolele și încercările (probleme la serviciu, datorii, probleme de sănătate, certuri și altele). Fii de acord, în așa situații nu ai timp de plictiseală, nu-i așa? Încearcă să îți exprimi gândurile mai concret, pentru a nu te confrunta cu consecințe neplăcute.

„Nu vreau să lucrez atât de mult”

Cu siguranță, spunând aceste cuvinte, visezi să îmbogățești, astfel încât să poți trăi cu plăcere fără a mai avea nevoie să lucrezi. Îți pui această dorință iar și iar, fără să înțelegi de ce lucrurile doar se complică. Iar Universul încearcă să-ți facă pe plac: ești concediat, concurenții îți dau bătăi de cap, compania dă faliment, îți este redus salariul sau alte lucruri asemănătoare. După idee, totul e așa cum tu ți-ai dorit.

„Vreau să rămân singur/ să fiu lăsat în pace”

Este exact ca în filmul „Home Alone”: ai obosit de rudele sau de prietenii gălăgioși. Și dorința ta de a fi singur și de a te odihni de toți cei care te înconjoară este complet justificată și explicabilă. Însă, uneori Universul ne lipsește de toate aceste persoane și doar atunci noi înțelegem cât de mare nevoie avem de un prieten bun care să ne asculte sau de umărul mamei pentru a ne plânge și a cere un sfat.

„Vreau mulți bani”

Universul poate descifra această dorința în două moduri: fie se poate întâmpla ceva rău cu apropiații tăi, în rezultat banii lor pot ajunge la tine, fie poți câștiga bani în loterie de exemplu, care nu îți vor aduce fericirea. Foarte mulți norocoși, care au reușit să câștige „bani ușori”, după asta au dat faliment și au pierdut tot ce le-a fost drag în viață. Așa că încearcă să formulezi cât mai concret cum anume ai dori să devii bogat.

„Vreau să devin faimos” 

Faima poate fi diferită. De multe ori, poți deveni faimos nu datorită talentului și abilităților tale speciale, ci a unor acțiuni prostești, care îți pot schimba întreaga viață.

De ce dorințele tale nu funcționează? 

Pentru ca dorințele tale să fie îndeplinite, este necesar să fii atent dacă le formulezi corect și să nu uiți să fii recunoscător Universului pentru ceea ce ai deja. Iată trei secrete, care te pot ajuta să obții ceea ce îți dorești:

Cere – dorințele trebuie să fie concrete, clare și bine gândite. Poți vizualiza dinainte, imaginându-ți în cele mai amănunțite detalii, cum ți se va îndeplini cerința.

Crede – dacă nu ai încredere în Univers și consideri că dorințele tale nu se vor realiza niciodată, totul va fi anume așa. Vei înceta să visezi, Universul nu te va ajuta să îți atingi scopul și în viața ta nu se vor întâmpla schimbări pozitive. Așa că învață să crezi și atunci totul îți va reuși!

Acceptă – necătând la faptul, că dorințele nu se îndeplinesc întotdeauna așa cum ne imaginăm, de cele mai multe ori Universul ne oferă mai mult decât cerem. Tot ce ne rămâne este să fim recunoscători și să nu încetăm niciodată să sperăm că visele ni se vor îndeplini, că viața se va schimba spre bine.