Iată cum să renunți la aceste 4 alimente care dăunează grav frumuseții unei femei!

Oamenii nu-și imaginează ce daune pot produce înfățișării lor cele mai tradiționale produse alimentare, mai ales dacă acestea sunt consumate în momente nepotrivite. Pungile sub ochi, ridurile în jurul ochilor și gurii sunt urmări în special ale consumului unor produse alimentare anume.

Despre cele 4 alimente îți spunem în acest articol care te va pune pe gânduri.

Medicii spun că orice boală a pielii (inclusiv îmbătrânirea timpurie) e o consecință a consumului incorect al alimentelor. Profesorul în medicină Nigma Talib, (care are grijă de înfățișarea marilor vedete) atrage atenția asupra câtorva alimente folosite tradițional în consum.

Cel mai mult afectează înfățișarea omului produsele din făină, laptele, zahărul și alcoolul.

Cele mai afectate zone ale feții sunt fruntea, bărbia, obrajii și ochii. Iată cele mai des întâlnite probleme:

1. Simptome ale consumului de alcool: riduri și roșeață în jurul ochilor; obraji căzuți; dilatarea porilor pielii, dehidratare, pielea își pierde elasticitatea și musculatura; roșeață a obrajilor și a nasului.

Aceste simptome apar deja după ce începi să consumi câteva pahare de vin pe săptămână. Și nu e vorba doar de vin, ci de toate băturile alcoolice. Alcoolul dehidratează pielea, afectează ficatul, iar conținutul lui excesiv de zahăr te va face să uiți de elasticitatea pielii.

Soluția: Fă o pauză! Nu consuma alcool timp de trei săptămâni, iar apoi bea la fiecare a cincea invitație a prietenilor tăi la un pahar de vin sau de bere.

2. Simptome ale consumului de zahăr: riduri pe frunte; pleoape cazute; coșuri pe față; pete pe piele; ten palid.

Zahărul afectează echilibrul diferitor tipuri de bacterii intestinale, necesare pentru digestie. Zahărul e ca un drog – îl consumi din ce în ce mai mult.

Soluția: Nu mai cumpăra produse ce conțin zahăr. Dacă nu poți să te abții de la consumul dulciurilor, mănâncă-le pentru început mai rar. Înlocuiește zahărul din dulciuri cu cel ce se conține în fructe și miere.

3. Simptome ale consumului de lapte: pleoape căzute, pungi sub ochi; pete albe mici și umflături pe bărbie.

Majoritatea adulților care duc un mod de viață pasiv își pierd capacitatea de a digera corect produsele lactate. Acest lucru duce la inflamații în organism. Ca urmare, survin simptomele amintite.

Ia în considerare faptul că majoritatea produselor lactate, care sunt vândute în magazine, conțin un număr mare de hormoni artificiali, ceea ce provoacă perturbări în sistemul hormonal al organismului. Iar mai întâi sunt afectate fața și organele de reproducere.

Soluția: Renunță la consumul de lactate trei săptămâni. Urmărește cum ți se schimbă înfățișarea. Ulterior, când pielea va regenera, vei renunța mai ușor pentru totdeauna la consumul laptelui.

4. Simptome ale consumului de produse din făină: obraji roșii umflați, pete întunecate pe față și în jurul bărbiei.

Glutenul ce se conține în produsele din făină albă afectează sistemul imunitar al multor oameni. În primul rând, dereglează echilibrul hormonilor sexuali, afectând organele de reproducere. Unii pot suferi de acnee rozacee fără să-și dea seama că problema e în consumul de pâine.

Soluția:  Dacă pâinea a devenit o problemă pentru tine, exclude-o din dietă. Cel puțin trei săptămâni. Observă între timp cum ți se schimbă pielea feței. În același timp, consumă produse alimentare cu fibre și bea multă apă. Astfel, vei elimina glutenul blocat în intestin. Activitatea sistemului digestiv se va îmbunătăți, iar tenul pielii va redeveni sănătos.

error: Content is protected !!