Iată cum poți fi feminină în adidași: 7 combinații ultra-stilate, pe care le vei purta cu îndredere

Adidașii demult nu mai sunt doar o încălțăminte pentru sport, femeile care optează pentru comoditate le poartă aproape în fiecare zi. Dar ce-ar fi dacă pe lângă confort, ai primi și o doză de feminitate? Cu siguranță o astfel de ținută te va avantaja. Iată câteva idei foarte stilate.

În combinație cu pantalonii clasici

Dacă te-ai plictisit de costumul tău clasic, dăi o nouă viață într-o combinație comodă cu adidași de culoare albă, gri sau neagră. În loc de cămașă îmbracă un pulover sau un tricou și vei vedea cum ținuta ta va căpăta mai mult gust.

@laurenmessiah

Cu fustă midi

Fustele de lungime medie sunt o alegere destul de modestă, iar unii vor spune chiar plictisitoare. De aceea combinarea lor cu niște adidași, poate fi o alegere îndrăzneață și stilată. Această ținută nu necesită un machiaj complicat sau niște accesorii. Este un look perfect pentru orice zi.

@harperandharley

Cu trenci sau palton

În perioada rece a anului haina exterioară și încălțămintea sunt articolele care atrag atenția. Combinarea paltonului cu adidași este o alegere neobișnuită, dar stilată. Ai grijă la culori, ca să nu fie prea stridente sau prea multe la număr.

Cu pantaloni evazați

E una dintre cele mai neordinare combinații – adidași și pantaloni evazați. Dar în acest sezon este într-adevăr la modă. Datorită acestei asocieri în loc de cămașă poți îmbrăca un pulover supradimensionat sau un tricou obișnuit.

Cu blugi mai sus de glezne

Această variantă de blugi este la modă în prezent. Deși nu sunt lipiți de corp, datorită faptului că gleznele sunt dezgolite ținuta devine foarte feminină. Pentru ca look-ul să fie și mai gingaș, îți poți pune o brățară la picior.

Cu rochie vaporoasă

Nu-ți fie frică să combini lucruri de diferite stiluri, cum ar fi adidașii și rochia vaporoasă. Combinația acestor două articole îți vor reda un nou stil sport-chic. Este un stil cu personalitate care te va ajuta să arăți elegant și să te simți confortabil în același timp.

Alte combinații

Încălțămintea sportivă poate fi combinată reușit cu o rochie asimetrică de lână sau cu un sacou clasic și o fustă. Fashionistele nu se tem să experimenteze și să-și definitiveze stilul cu ajutorul unor alegeri îndrăznețe. Ce-ar fi să încerci și tu?

Sursa