Iată cum oamenii nu își acceptă succesul! Deschide-ți inima pentru tot binele ce apare în viața ta!

În acest articol vreau să vă povestesc, despre principalul obstacol, pe care îl întâlnesc foarte mulți oameni. Acesta blochează prosperitatea și succesul practic în fiecare domeniu al vieții! Care este el?

Îți răspund: inima închisă!

Ce înseamnă ,,inimă închisă”?

Este nedorința interioară, subconștientă a omului de a accepta ceva în viața sa. 

Iată un exemplu simplu. Atunci când le oferi oamenilor cadouri, îi servești cu ceva pur și simplu, le faci o favoare gratuit, foarte puțini oameni acceptă asta cu recunoștință. De obicei, auzi imediat: ,,Lasă! Pentru ce? Încetează! Nu e nevoie.” Adică, cu alte cuvinte, le faci oamenilor bine, iar ei îți răspund politicos ,,Mulțumesc, dar nu trebuie!”

Problema constă în faptul, că am învățat să oferim foarte mult, dar nu și să acceptăm și să strângem roadele faptelor noastre. Chiar și la un ,,Mulțumesc” nu răspundem ,,poftim”, ci ,,pentru puțin!”

Ce e de făcut?

Starea ta interioară este difuzată în lume, manifestându-se în lucruri mici. Ceea ce împărtășești, aceea și primești în rezultat. Dacă nu ești capabil să accepți o recunoștință mică de la oameni, atunci cum vei reuși să accepți marile posibilități și cadouri ale soartei?

Începe să accepți tot ce e bun, tot ce vine în viața ta! Începând cu ziua de astăzi! Deschide-ți inima pentru orice cadou și atenție acordată ție.

Ți s-a oferit locul în transport, zâmbește și ia loc! Te servește cineva – primește cu recunoștință. De azi înainte nu mai cocheta și refuza cu modestie tot ce e bun și frumos în viață. Doar recunoștință! Doar acceptare!

Cu cât mai mult se va deschide inima ta, cu atât mai mult vei împărtăși lumii energia recunoștinței. Și minunile vor începe să se întâmple! Asemenea unui magnet, vei începe să atragi posibilități noi și o soartă fericită.

Cel mai important lucru este să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru fiecare zi, pentru fiecare șansă, pentru fiecare binecuvântare, pentru fiecare bucurie, pentru viață, pentru că respiri, pentru că simți, pentru că oferi și primești.

Acest lucru simplu îți va deschide multe uși și prosperitatea va veni în viața ta!