Iată cum oamenii își blochează propriul succes și prosperitatea: Răspunsul este simplu!

Știm să oferim, dar așa și nu am învățat să acceptăm ceea ce vine în viața noastră. Chiar și atunci când cineva ne spune „Mulțumesc”, obișnuim să răspundem „Pentru nimic!”

Există un obstacol, din cauza căruia mulți dintre noi nu au parte de succes și prosperitate (aproape în toate sferele vieții)! Care este acesta?

Răspunsul meu este: inima închisă!

Ce înseamnă asta?

La nivelul subconștientului, omul refuză să primească anumite beneficii. Iată un exemplu simplu: să presupunem că ai cumpărat cuiva un cadou. Îți dorești să faci un gest frumos, fără intenții ascunse.

Unii vor accepta darul și vor fi recunoscători pentru el. Dar, în cele mai multe cazuri, vei auzi: „Mulțumesc, dar… de ce? Nu trebuie să cheltuiești bani!” Cum vine asta? Vrei să faci bine unei persoane, iar ea îți răspunde simplu: „Mulțumesc, dar nu era necesar să faci asta”.

În asta și constă toată problema. Știm să oferim, dar nu am învățat să acceptăm tot ceea ce primim. Obții exact ceea ce radiezi. Și dacă nu știi să accepți cadourile simple, atunci cum poți accepta darurile pe care ți le-a pregătit soarta? 

Începe să accepți toate lucrurile rele și bune care apar în viața ta! Începe acum! Deschide-ți inima! Acceptă daruri și atenție. Oferă ceva în schimb, de exemplu locul cuiva în autobuz. Doar zâmbește și invită pe cineva să îți ia locul. Când îți oferă cineva ceva, pur și simplu spune în gând: „Să fie spre binele meu!”

De acum încolo uită de fraze precum „nu-i pentru ce”, „nu merită” și „de ce ai cheltuit atât de mult”. Spune întotdauna „mulțumesc”. Doar recunoștință și acceptare! 

Cu cât inima ta este mai deschisă, cu atât mai multă energie de recunoștință vei aduce în această lume. Aceasta va crea cele mai frumoase schimbări în viața ta! Vei deveni asemenea unui magnet, care va atrage noi oportunități și noroc în toate sferele.