IATĂ ce trebuie să ştii despre femeia care bea whisky!

Purul adevărul!

Iubitorii de bere sunt, de obicei nostalgici pentru trecut, și pretinzându-se a fi patrioți. Cei care spun că el place vinul, se consideră mai deștepţi decât alții. Vodkă beau cei care sunt în mod constant economisesc.

Dar whisky-ul? Se pare ca le place tuturor: atât bărbaților cât și femeilor,  băieților și fetelor tinere. Nimeni nu stie de ce se întâmplă acest lucru, dar whisky-ul – e cea mai populara băutură alcoolica din lume.

În ciuda faptului că whisky-ul este considerat o băutură   „bărbătească“,  le place multor fete .  Iar  noi – le iubim. O femeie care bea whisky are o capacitate  mare de  a crea o relație puternică și de durată.

Și aici sunt 10 motive pentru care acest lucru este așa.

1. Nu va trebui să o urmăriţi

Dacă te duci cu fata într-un bar, nu vă va cere să vorbiţi  cu barmanul în locul ei. Este independentă și îşi va comanda băutura singură.

Desigur, fata, careia îi place whisky , de asemenea, are nevoie de a fi curtată, dar plângăcioasă nu o veţi numi niciodată

2. Este – puternică

A comanda whisky  e o demonstrație de încredere în sine.  Încrederea e  un bun indicator al puterii.

Faptul că comandă  whisky după whisky te face să presupui că fata asta se simte foarte confortabil singură cu sine. Acest lucru înseamnă că nu va inventa probleme în cazul în care nu există. Și nu te va hărţui cu temerile neîntemeiate și cu îndoieli.

3. Nu va avea  accese de furie.

Femeia puternică și încrezătoare, care preferă whisky-ul, nu se va supăra pe tine pentru nimic, și apoi mult timp să caute o scuză pentru a pleca acasă.

4. Ea iubește provocarea.

Nu este nimic mai plictisitor decât a privi o femeie într-o cafenea, sorbind alene vin alb sec. Dar  o fată cu un pahar de whisky în mână întotdeauna arată fascinant.

5. Este probabil, un gânditor profund.

Nu știm de ce  este așa, dar am observat: femeile care aleg whisky-ul se disting printr-o minte profund analitică.

Și ele tind mai mult să se angajeze în conversații intime profunde decât omologii lor.

6. Este – matură.

Whisky – băutura aleasă de oameni maturi. La urma urmei, puterea lui e în vârstă.

Nu credem că iubitorii de whisky ar face glume proaste  despre complexele adolescente.

7. Are gust pentru lucrurile fine.

Ea bea băuturi alcoolice nu este doar ca să se îmbete rapid. Mai degrabă, ea bea whisky, deoarece iubește gustul băuturilor alcoolice „destinate adulților“. Odată ce whisky-ul este preferatul ei,  ea are cu siguranţă simţul gustului şi al stilului.

8. Ea nu se teme să se apere

La primul semn de lipsă de respect, ea imediat „sare.“ Nu poate fi numită agresivă: nu începe ea mai întâi și nu  regretă ceea ce a făcut  dimineața.

9. Este emoțională.

Fata asta nu are nevoie de încurajări pentru a vorbi.

Iubitorii de whisky pot părea oarecum apatici sau chiar antisociali, dar serveşte câteva pahare cu ei.

Și vă veţi da seama ce  furtună e în interiorul lor.

10. Nu e ca toți ceilalți.

Whisky îl beau, de obicei, oamenii cu un temperament dificil. Dar e  bine dacă  prietena ta îl preferă, atunci cu ea nu vei fi niciodată plictisit. Dacă ea nu conduce o motocicletă sau nu cântă la chitară-bas , aceasta nu înseamnă că e „ca toți ceilalți“. Observați ce idei îi vin, după câteva pahare de bourbon.

Sursa

error: Content is protected !!