Iată care trebuie să fie motivația fiecărei zile din viața ta! Irina Hakamada îți oferă 4 îndemnuri dure, dar prețioase

Fă ceva întotdeauna. Viața îi iubește pe cei care sunt mereu în acțiune și care se bazează pe sine. Numai așa, ea îți va dărui neapărat în schimb idei noi, energie și intuiție.

Fii liderul propriei vieți. Poți să înveți a conduce o companie, dar este mai important să poți să-ți conduci propria viață. În multe țări aceasta este principala pacoste – noi nu vrem să luăm responsabilitatea vieții noastre asupra propriilor persoane. Mulți spun: acesta este sistemul, atmosfera, nu există speranță. Sunt niște justificări nefondate.

Dacă o persoană deține acea energie interioară de autorealizare și este gata să lupte pentru viața sa, el poate schimba și atmosfera din jur. Noi astăzi nu avem în aer mirosul viitorului numai din cauza că singuri nu credem în el. Cel care știe cum să-și schimbe viața, atunci când vrea, care știe să riște, să „calculeze” riscurile, care în cele mai mari necazuri nu lasă totul pe seama altora, dar rezolvă totul singur, acela este sortit succesului.

Să joci în propriul joc, uneori este greu și dureros. Dar este o experiență nebună. Și este o cu totul altă energie. Iar energia astăzi – este unica sursă, care este solicitată și deficitară în același timp.

Autor: Irina Hakamada

Irina Hakamada este o scriitoare, publicistă, prezentatoare radio, om politic și doctor în științe economice din Federația Rusă. A fost deputat în Duma Rusească între 1993 și 2003, candidat la alegerile prezidențiale din 2004. Este cunoscută în Rusia și în lume pentru lecțiile sale deschise, prin intermediul cărora îi învață pe oameni cum să obțină succes.

Sursa

error: Content is protected !!