Iată 6 motive de ce Săgetătorul poate fi cel mai bun prieten al tău

Săgetătorul poate deveni cel mai bun prieten pe care vreodată ți l-ai dorit. Dacă deja ai un prieten – săgetător atunci ești un norocos. Fiecare are în viață așa un moment când realizează că are nevoie de cineva să-i fie alături. Știi, un astfel de om, cu care ai privi seriale ziua întreagă și care nu te-ar judeca câtă pizza ai mâncat.

Pentru acest rol important ai nevoie de o personă deosebită, o personă – săgetător. Săgetătorul este cel mai bun prieten pe care îl poți avea.

Iată 6 motive, de ce trebuie să ai un prieten – Săgetător.

1.Săgetătorul este altruist

Săgetătorul are nevoie de timp pentru a începe să te respecte, dar odată ce o va face vei înțelege ce inimă mare are. El întotdeauna pune interesele altuia pe primul loc și cu mare bucurie te va ajuta în orice situație! Săgetătorul este un tip de om, care lasă totul ce făcea și vine la tine acasă cu biscuiți proaspeți copți, după ce i-ai scris că te-ai despărțit de iubit.

2.Săgetătorul este devotat

Nu doar zodia leilor se poate mândri cu astfel de calitate. Săgetătorii la fel sunt devotați. Trebuie să recunoști că poți răsufla liniștit, știind că nimeni nu te va lovi cu cuțitul în spate sau nu va începe să se comporte dubios, prefăcându-se că îți este prieten. Dacă vorbim de săgetător, atunci aceasta este persoana care te va susține din momentul de când ați devenit prieteni.

3.Săgetătorul este sincer

Una din calitățile săgetătorului, demnă de respect sau nu, este sinceritatea. Aceasta se manifestă în toate, începând cu opinia sa despre ținuta pe care o porți și până la sfaturi în relația ta, dar crede-mă ce îți va spune va fi direct, sincer și fără minciunele și lingușeli. Sunt necruțători de sinceri, dar totuși într-adevăr au grijă de prieteni și consideră că adevărul amar e mai bine decît minciuna dulce.

4.Săgetătorul este un pic straniu

Se spune că fiecare este straniu în felul său, dar săgetătorul este cu totul la alt nivel. Dar nu îți face griji, asta nu e chiar atât de rău! Dacă săgetatorul se comportă straniu, înseamnă că se simte confortabil cu tine. Și tu te poți simți la fel când sunteți împreună. Totul este ușor și simplu când ești alături de acest semn zodiacal, și asta îți permite să te relaxezi și să fii tu însuți. Pur și simplu acceptă asta.

5.Săgetătorul este activ

O excursie spontană? – Deacord! O călătorie în Mexic? – Super! Deja marți? – Nici o problemă! Ce aventură nu a-i căuta, pe loc sau ceva mai exotic, poți cu siguranță să îți inviți prietenul cel mai bun-săgetătorul. Acesta iubește să exploreze ceva nou, sau să facă ceva ce îl impresionează. Nu ai răbdare să vizitezi noul parc de distracții, dar nu ai companie? Ce mai aștepți? -sună-i săgetătorului!

6.Săgetătorul este optimist

Săgetătorul este un optimist înrăit. 24 din 24 de ore acesta radiază de pozitivitate. Dacă cunoști vreun săgetător probabil ai observat deja asta. Când te simți prost și ai nevoie de consolare, întotdeauna poți să iai exemplu de la săgetător și să îți amintești că totul va fi bine curând. Poți să consideri săgetătorul ca pe propria ta – „Peppi ciorap lung”. El este mereu alături ca să îți amintească că după ploaie neapărat va fi și soare. Prietenia cu săgetătorul poate fi cea mai durabilă și cea mai adevărată, așadar, ce mai aștepți? Caută-ți săgetătorul! 😉

sursa