Iar tu cum ții telefonul? De acest răspuns depind foarte multe lucruri…Convinge-te și află ceva nou despre tine!

Telefonul a devenit o parte inseparabilă a vieții noastre. Comunicarea, prietenia, munca – toate sunt într-un singur dispozitiv. Te-ai gândit vreodată de câte ori pe zi iai telefonul în mână, dar la modul cum îl ții? Să știi că aceste detalii sunt foarte importante.

Îți propunem un test neobișnuit, care îți va spune câteva lucruri despre personalitatea ta.

În principal, există 4 moduri în care oamenii țin telefonul și fiecare dintre ele se referă la un anumit tip de personalitate. Află din ce categorie faci parte tu!

1. Ții telefonul într-o mână și introduci textul cu degetul mare

Faptul că ții telefonul cu o singură mână vorbește despre multitudinea de sarcini pe care le poți îndeplini în același timp. Disciplina este al doilea tău nume. Tu ești o persoană organizată, stăpână pe sine, știi ce e bine și ce e rău. Ești o fire deschisă și iubești să fii în centrul atenției. De asemenea, îți place mult să vorbești despre tine, în timp ce pe alții nu prea știi să-i asculți. Din acestă cauză cei din jur se supără pe tine, fără a ști că tu nu faci asta în mod intenționat.

2. Ții telefonul în ambele mâini și introduci textul cu un deget mare

Asta arată că ești o persoană destul de închisă în sine. Deși nu vei cere asta niciodată, tu ai nevoie de atenție, grijă și protecție. Emoțiile tale sunt sub zeci de lacăte. De aceea, nu prea știi să-ți manifești bine emoțiile nici față de partenerul tău de viață, iar din această cauză acesta te poate acuza de lipsă de iubire și afecțiune. Încearcă să îți deschizi sufletul pentru cei dragi, ei te vor înțelege.

3. Ții telefonul în ambele mâini și introduci textul cu degetele mari de la ambele mâini

Ești o persoană sensibilă, deseori ești cuprinsă de teamă și anxietate. Te temi să spui sau să faci ceva greșit. Ești perfecționist, de aceea îți faci griji când ceva nu-ți reușește așa cum îți dorești. Îți recomandăm să-ți micșorezi cerințele față de tine și să încerci să-ți ridici nivelul de autoapreciere. Cu ajutorul perseverenței tale tu poți obține foarte multe, de aceea nu permite neîncrederii în forțele proprii să te blocheze.

4. Ții telefonul cu o mână și introduci textul cu degetul arătător al celeilalte mâini

Ești o persoană liniștită și calculată, acțiunile tale sunt bine gândite. Ești o fire altruistă, pentru binele altora ești gata să jertfești interesele proprii. Preferi să petreci timpul cu familia acasă, în pace și liniște. Nu iubești companiile gălăgioase și aglomerațiile. Așa ești și cu partenerul tău de viață. Nu ești adeptul certurilor și ușilor trântite.

Sursa