I-ai văzut filmele, dar nu știai nimic despre el. Cele mai interesante secrete despre renumitul actor Jackie Chan

Toată lumea îl cunoaște pe actorul, producătorul și regizorul din Hong Kong, Jackie Chan. Aproape fiecare om îi cunoaște filmele sale interesante și unele dintre ele, chiar comice. Cu toate acestea, foarte puțini oameni știu câte ceva despre actor.

Mama sa l-a născut pe Jackie Chan în a 11-a lună de sarcină. Avea 5 kilograme și 400 de grame. Numele real al lui Jackie este Chan Con Son, dar tatăl său i-a schimbat numele, care a fost inițial Von Xi Lung.

Imediat după naștere, părinții săi urmau să-l vândă, unui britanic, pentru doar 26 de dolari. Acest lucru însă nu s-a întâmplat. Potrivit lui Jackie, dacă “schimbul” ar fi avut loc, el ar fi trăit în Anglia și nu ar fi cunoscut limba chineză.

Când Jackie avea 7 ani, familia sa s-a mutat în Australia, lăsându-l în Hong Kong. Aici, el a început să studieze acrobația, actoria și muzica.

În copilărie Chan era poreclit “Nas mare”, colegii i-au dat această poreclă, după ce profesorul i-a rupt nasul cu bastonul.

În limba chineză, Jackie scria și citeștea prost. La școală nu a avut totuși parte de o pregătire amplă în privința gramaticii acestei limbi. Actorul a început să studieze limba chineză mai aprofundat când era deja la vârsta adultă.

Numele “Jackie”, Chan l-a obținut în Australia, în timp ce lucra la un șantier de construcții.

Primul rol l-a jucat la vârsta de 8 ani. A fost filmul “Big and Small Wong Tin Bar”. După ce a părăsit școala, Jackie a avut filmate deja 7 filme.

Într-un moment în care Jackie nu avea destui bani pentru a trăi, a acceptat o ofertă de a juca într-un film pentru adulți. Astăzi, Jackie nu se jenează de această experiență și o privește în mod filosofic.

Sursa

error: Content is protected !!