Horoscop umoristic: Află cu ce aparat electrocasnic te asemeni, în funcție de zodie. E tare amuzant!

Ce poate ieși dintr-o comparație a zodiei cu un aparat electrocasnic? Află în continuare.

Berbecul este un fier de călcat. Deși dintr-o parte totul pare perfect, nimeni nu știe de fapt până la ce temperatură trebuie să se încălzească acesta pentru a-și atinge scopurile. În general, berbecul reușește „să netezează” orice mototolire și repede să se răcească.

Taurul este un ceainic. El stă la locul său onorabil în bucătărie și toți se învârt în jurul lui. El întotdeauna este umplut, iar dacă nu, de asta vor avea grijă cei dragi. Dacă ceainicul va fi gol și pus la foc, el pur și simplu se va arde.

Gemenii sunt un computer, neapărat conectat la internet. Ei știu toate noutățile, te vor pune și pe tine la curent și îți vor spune chiar și despre ceva ce nu avut loc. Ei au o memorie ca la un computer și pot păstra acolo atât informații utile, cât și inutile.

Racul este un aragaz. El emană căldură și are grijă de toți cei dragi. Lângă un rac vei fi mereu sătul și mulțumit.

Leul este un aspirator. La sigur nu din cauza că îi place să facă ordine. El pur și simplu întotdeauna strânge toate lucrurile plictisitoare și monotone din viața sa. Astfel, acesta își petrece zilele doar cu momentele frumoase în memorie.

Fecioara este o cameră video. Reprezentanții acestei zodii văd viața printr-un obiectiv și redau ceea ce văd drept realitatea întreagă, deși nu este așa. Ei vor analiza, vor redacta și vor arăta doar ceea ce consideră necesar.

Balanța este un aparat de radio. Acestora le este foarte greu să-și aleagă frecvența potrivită. Iar când este bruiat semnalul, balanța, în general, e foarte afectată. De aceea, frecveța lor trebuie periodic setată.

Scorpionul este un robot de bucătărie. Are o putere colosală, care îi provoacă invidia oricărui fier de călcat. El poate orice. El poate nimici orice răufăcător, așa că mai bine să nu bagi mâna unde nu trebuie.

Săgetătorul este un televizor. El poate difuza fără pauză orice și oricând. Iar ideea pe care trebuie s-o înțelegi este că el redă realitatea, pe care tu urmează s-o interpretezi.

Capricornul este un frigider. Acesta își are locul său onorabil în casă, toți se trag spre el și își doresc ceva de el. Dar nu uita, că pentru a lua ceva de pe raftul lui, trebuie mai întâi să pui.

Vărsătorul este o mașină de spălat.  Acesta știe bine să clătească, să usuce și să scurgă. După o astfel de tactică el poate aborda orice problemă. Doar că nu trebuie să-l încarci prea mult și să bagi în el prea multe rufe murdare. De precizat, că vărsătorul iubește regimul delicat de spălare, cu un cliclu scurt.

Peștii sunt un telefon mobil. Ei trec prin sine o cantitate foarte mare de informație, care le rămâne în memorie. Ei foarte repede se descarcă, așa că nu-ți recomandăm să-l exploatezi prea mult. Păstrează-l pentru convorbiri telefonice importante.

Sursa