Hainele se imprimă cu energia ta. Vezi de ce nu trebuie să porţi haine străine

Hainele nu sunt doar o parte a imaginii tale. Ele te ajută să fii mai sigur pe tine, să eviţi mai multe probleme. Sunt şi unele superstiţii legate de obiectele vestimentare.

Garderoba unei femei constă din multe haine şi uneori ajunge atât de mare, încât devine imposibil să găseşti o haină şi să-ţi dai seama că e timpul să te desparţi de unele lucruri. Debarasează-te de lucrurile imprimate cu energie negativă, ca să nu atragi şi asupra ta această energie.

Hainele străine

Sunt destul de multe superstiţii legate de îmbrăcămintea străină. Important este faptul că hainele au proprietatea de a citi emoţiile celui care le poartă. Mai bine scapă de lucrurile despre care nu ştii de unde vin. Asta te va salva de la distrugerea propriei energii. Purtând asemenea haine, omul este expus unor propleme şi neînţelegeri mici, mai târziu unor probleme majore şi chiar boli.

Hainele unei persoane decedate

Sfatul tuturor parapsihologilor  este de a arde hainele defuncţilor. Ele nu vor aduce bucurie persoanelor care se hotărăsc să le poarte. Din contra, îi aşteaptă certuri în familie, pierderea locului de muncă, boli şi alte probleme. Bijuteriile de familie se recomandă să fie sfinţite cu aghiazmă sau apă de izvor, să se citească rugăciuni asupra lor.

Lucrurile care vă amintesc despre situaţii neplăcute

Viaţa fiecărui om constă din eşecuri şi succese. Dacă ai observat că eşti copleşită de probleme atunci când porţi anumite haine, debarasează-te de ele. Parapsihologii susţin că hainele îţi înregistreză cu uşurinţă emoţiile, iar după aceea te determină să te întorci la momentele de tristeţe sau bucurie deja trăite. Nu este recomandat să porţi hainele pe care le-ai mai purtat în momente de trăiri profunde, deoarece sunt impregnate cu acele trăiri emoţionale.

Încălţămintea care nu-ţi corespunde după mărime

Chinezii susţin că sănătatea începe de la picioare. Aşadar, îţi poţi păstra tinereţea doar purtând încălţăminte confortabilă. Mărimea, culoarea, tocul – toate au importanţă.

Gama de culori

Dacă ai în garderobă doar haine albe, negre sau gri, e timpul să-ţi completezi garderoba şi cu haine de alte culori. Fiecare culoare are o anumită funcţie şi vine în ajutor omului în anumite etape ale vieţii. Nu-ţi fie teamă să porţi culori vesele şi să te evidenţiezi de grup. Purtând doar haine gri, îţi pierzi individualitatea şi te contopeşti cu mulţimea.

Alegerea hainelor este un pas important care  te apropie mai mult de realizarea visului tău. Străduieşte-te să nu porţi ceea ce nu-ţi convine nici sufleteşte, nici ca stil.

sursa