Genți, eșarfe, monede… Iată 10 obiecte care nu-și au locul în antreu!

Genți, portofele, eșarfe și pălării, chiar și lese pentru câini – aceste lucruri aglomerează în mod inevitabil zona de intrare. Este timpul să faci ordine în antreu, iar checklist-ul nostru te va ajuta în acest sens!

1.Genți și portofele

Gențile lăsate neatent în cale vor fura cu siguranță din farmecul interiorului antreului tău. Găsește un loc potrivit pentru ele în dulap, dressing sau pe un cuier.

2.Prea multă încălțăminte

Dacă nu e voie să păstrezi încălțămintea în antreu, atunci unde? Îți răspundem: în antreu, dar nu e cazul să afișezi întreaga colecție de pantofi și cizme. Mai ales dacă ai o familie numeroasă, această „colecție” se mărește semnificativ. Găsește loc pentru fiecare pereche. Pentru asta poți opta pentru un dulap de tip închis pentru încălțăminte sau eliberează un compartiment special în dulapul din hol.

3.Fulare, mănuși și căciuli

Când timpul de afară se răcește, în antreu se adună în mod inevitabil diverse accesorii, cum ar fi pălării, căciuli, mănuși și eșarfe. Este convenabil să le arunci pe unde năpădește atunci când intri în casă, dar ar fi mai bine dacă te-ai gândi la un loc special pentru păstrarea lor. De exemplu, eliberează un raft în dulap. O altă opțiune mai neobișnuită ar fi să amplasezi un coș frumos la intrare special pentru accesoriile de iarnă.

4.Umbrele

Bineînțeles, dacă afară plouă, nu poți pune umbrela umedă în dulap sau să o duci în cameră după întoarcerea acasă. Dar există o cale de ieșire – achiziționează un stand pentru umbrele. Alege un suport dotat cu o tavă, astfel încât apa de pe umbrele să nu se scurgă direct pe podea.

5.Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un obiect care literalmente migrează din cameră în cameră și adesea își găsește refugiul pe un raft din hol. În general, nu arată atât de rău dacă ai o singură pereche de ochelari. Dar, dacă în antreu se adună o întreagă colecție de accesorii de vară, trebuie să găsești o soluție pentru a salva interiorul zonei de la intrare. De exemplu, poți cumpăra o cutie frumoasă, unde ar încăpea toate aceste lucruri mărunte.

6.Carduri și monede

Numeroasele carduri bancare lăsate în grabă la intrare, după ce ai tras o fugă la cel mai apropiat magazin, precum și monedele lăsate pe un raft nu îți vor decora deloc holul. Pentru lucrurile mici, cum ar fi monede, chei, cărți de vizită și carduri bancare, pune un coșuleț pe un raft la intrare. Acolo vei găsi tot de ce ai nevoie înainte de a ieși din casă.

7.Scrisori

Tot ce scoți din căsuța poștală rămâne adesea în hol, pentru că mulți dintre noi uită să ducă la coșul de gunoi toate aceste fișe și anunțuri enervante. Prin urmare, acestea se îngrămădesc pe raft, ca ziarele și revistele.

8.Accesorii cosmetice

Cu siguranță, multor fete le este cunoscută situația – trebuie să îți termini machiajul sau să-ți aranjezi părul înainte de a ieși din casă. Astfel, în zona de la intrare se adună farduri, rujuri și alte produse cosmetice. Dacă așa îți este mai convenabil, pregătește un organizator pentru ele, cum ar fi un coș sau o cutie. Însă, îți recomandăm să lași produsele cosmetice în baie sau pe măsuța de toaletă din dormitor.

9.Lesa pentru câine

Dacă în casa ta locuiește un câine, cu siguranță ai o lesă în antreu. Încearcă să-i găsești un loc permanent. De exemplu, în dulap sau pe raftul cu încălțăminte.

10.Cabluri și încărcătoare pentru telefonul mobil

Probabil acestea sunt obiectele care creează dezordine nu numai în hol. Poți da peste ele în orice colț al casei, unde există o priză. Găsește un loc aparte pentru toate fleacurile de acest gen, de exemplu în sertarul biroului.