Eu știu

Fuga la frizer! 5 tunsori în vogă, perfecte dacă vrei să-ți schimbi coafura în acest sezon.

Cele mai importante schimbări din viața oricărei femei, încep cu schimbarea tunsorii. Simți că ai nevoie de o schimbare? S-ar putea să fie timpul să-ți reinventezi coafura. Iată câteva opțiuni relevante pentru acest sezon:

Tunsoarea shaggy

Denumirea coafurii trădează specificul său, din engleză, shaggy însemnând flocos, zburlit. Această coafură a fost populară la mijlocul anilor 70’, dar după cum bine știi, moda are caracter ciclic și astăzi shaggy s-a întors în atenția stiliștilor care o dictează.

Prin urmare, nu-ți fie teamă de capetele rupte și aranjarea, aparent, dezordonată. Cu cât mai casual arată părul tău, cu atât e mai bine. Naturalețea e principala tendință a anului, iar în afara de asta, coafura arată artistic și libertin, așa că nu uita să folosești un spray fixativ pentru a menține textura.

Tunsoarea cu breton rupt

Bretonul reprezintă acel instrument care te poate ajuta să-ți reinventezi coafura atunci când nu ești pregătită pentru schimbări radicale. Deci nu ezita să experimentezi, dacă sufletul îți cere o schimbare, mai ales că în acest sezon sunt la modă schimbările minim invazive, fiind suficient să lași câteva șuvițe subțiri, care nu acoperă fruntea, ci o încadrează din ambele părți.

Tunsoarea bob

Bob-ul elegant și simetric este din nou în vogă în acest sezon, dar oare și-a pierdut vreodată din actualitate? Dacă întotdeauna ai visat la o asemenea tunsoare, care arată cochet, stilat și sofisticat, acum e momentul. Dar reține, lungimea părului trebuie să se oprească la nivelul bărbiei, astfel încât să-ți etaleze armonios trăsăturile feței, făcând să arăți ca o veritabilă franțuzoaică.

Tunsoarea pixie

Dacă vrei o coafură și mai scurtă, care să arate îndrăzneț și atrăgător, dar să nu pierzi mult timp cu aranjarea acesteia, pixie este o soluție ideală pentru tine.

Tunsoarea carre alungită

O altă coafură grozavă, actuală în acest sezon, este tunsoarea carre alungită, care e foarte versatilă și poate fi adaptată în funcție de dispoziția ta din fiecare zi, începând cu un coc pe creștet și terminând cu câteva șuvițe, fixate cu agrafe.

Exit mobile version