Frumusețe în stil turcesc: 8 cele mai FRUMOASE și CELEBRE femei din Turcia!

Turcia este o țară populară nu numai datorită stațiunilor de odihnă, dar și datorită femeilor frumoase. Astăzi am dori să vorbim despre cele mai frumoase și atrăgătoare turcoaice, care cu siguranță îți vor cuceri inima!

Tuba Büyüküstün

Este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și bine plătite actrițe din Turcia. Are o înfățișare incredibil de sofisticată, așa că uneori mai este numită și Monica Belucci turcă. Ea este un exemplu viu al feminității clasice, așa că i se oferă roluri actoricești nu numai în țara natală, ci și în străinătate.

Berrak Tüzünatac

Fata frumoasă cu părul lung uimește prin atractivitatea ei și arată așa fără machiaj excesiv și chirurgie plastică. Berrak joacă în seriale, reușind să interpreteze perfect diferite personaje, dar deosebit de bine i se potrivesc rolurile dramatice. Publicul este încântat de ea.

Beste Kökdemir

Pentru prima dată, această frumoasă a jucat în film cu 7 ani în urmă, dar a câștigat popularitate datorită unui rol în serialul „Suleyman Magnificul”. Din acel moment, ea a devenit nemaipomenit de solicitată.

Neslihan Atagül

Această femeie nu are cel mai standard aspect, dar tocmai datorită acestui fapt, ea este atât de îndrăgită de publicul care îi urmărește cariera, care a început la 14 ani. Pe lângă actorie, Neslihan activează ca model, având un mare succes și în acest domeniu.

Melisa Pamuk

Acum, actrița are 28 de ani și este implicată constant în diferite proiecte cinematografice. Și spectatorii din România o cunosc foarte bine. Melisa este un adevărat poliglot, deoarece vorbește 5 limbi.

Nurgül Yeșilcay

Această femeie cucerește prin formele ei atrăgătoare și părul frumos. De asemenea, ea este deosebit de talentată, toate rolurile ei sunt pline de viață și acestea lasă o urmă îndelungată în inimile fanilor ei.

Ayca Ayșin Turan

O altă femeie nemaipomenit de frumoasă. Cariera ei actoricească a început în anul 2010, în acea perioadă i s-a oferit pentru prima dată rolul într-un serial de 250 de episoade. Din acel moment, Ayca a devenit faimoasă.

Fahriye Evcen

Actrița are acum 33 de ani, este absolventă a Universității din Bosfor și are o diplomă în istoriografie. Cu toate acestea, a devenit renumită datorită muncii în domeniul cinematografiei. Unul dintre cele mai memorabile roluri l-a avut în serialul „Calikușu”.