French-ul este MEREU la modă: iată 20 de modele în trend, pe care neapărat să le încerci!

Tendințele modei se schimbă de la an la an, de la sezon la sezon, la fel și trendurile în materie de manichiură nu stau pe loc. Însă, un stil rămâne mereu popular și neschimbat – manichiura french. 

În anii 30′ acest tip de manichiură a cucerit definitiv inimile doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.Unghiile French sunt simple, neobișnuite, ușor de realizat și de purtat. Acest tip de manichiură nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani, unghia pictată într-o nuanță apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb, ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți alege, indiferent de ocazie. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de culori și posibilități.

În acest an sunt foarte populare tips-urile în culori metalice sau iridescente, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă ești adepta modelului French clasic, atunci vei alege culorile pastelate și calde, acestea arată perfect la doamnele de orice vârstă.

Dacă ai decis, că french-ul este anume ceea ce ți se potrivește, dar încă nu ai hotărât ce culoare sau model ai vrea să vezi pe unghiile tale, am adunat 20 de imagini pentru a te inspira.