Fiind singur. Afla povestea mea, poate te va ajuta si pe tine

Salut, daca treci printr-un drum greu si esti singur, eu sper ca acet video te-a gasit.

Eu as vrea sa iti povestesc despre experienta mea, cand am fost si eu singur.

In acea perioada am citit mai multe, dar o data cu cititul ma aprfundam si mai tare in depresie, pana in momentul in care am constientizat semnificatia unui citat. Si anume: viata consta in 10 % din lucruri care ti se intampla si 90 % in atitudinea ta fata de celelalte lucruri care interactioneaza cu tine. Tu poti sa alegi sa folosesti acest timp asa cum tu il doresti. Si defapt alegerea este in a trai fericit aici si acum, sau sa te chinui pana in momentul mortii. Alegi sa fii trist, sa regreti trecutul, sa te simti vinovat fata de tine si sa nu faci nimic altceva, sau poti folosi acest timp, pentru ca sa te imbunatatesti.

M-am uitat acum in trecut si am realizat faptul ca timpul cand eram singur, a fost unul in care am invatat si dezvoltat cel  mai mult.

Sa fii singur este o oportunitate sa te dezvolti in orice directie a vietii tale, fara ca sa te judece cineva. In aceasta perioada poti fi cel mai activ. Tu poti sa alegi singur cum sa iti folosesti timpul tau personal pentru imbunatatirea ta, sa ai grija de corpul tau, sa faci sport, sa alegi cu grija alimentele, sa meditezi, sa citesti o carte. Tu te dezvolti si cresti la un nivel mai inalt de constientizare a vietii, te intelegi mai bine pe tine si pe alti oameni. Si cand ai urcat cu o treapta mai sus in viata ta, prietenii tai viitori si viitorul partener de viata vor fi la aceeasi treapta ca si tine. Tu vei avea prieteni mai buni si un partener de viata mai bun.

Daca vei continua sa sari dintr-o relatie in alta, vei obtine aceleasi lucruri si aceleasi rezultate, pentru ca tu nu ai realizat si nu ai invatat nimic diferit.

Daca gandesti aceleasi lucruri, daca actinozei la fel ca inainte, vei obtine aceleasi rezultate ca si mai inainte.

Daca vrei sa obtii ceva diferit, esti nevoit sa faci ceva diferit.

Asa dar, daca esti acum singur, felicitari

Acesta este momentul cand tu poti sa devii cea mai buna versiune a ta. Ai timp sa faci orice, ce ai dorit sa faci din totdeauna si ai timp sa incerci lucruri noi. Gandeste-te la tine, ca la o alta persoana pe care ai putea sa o iubesti. Toata dragostea care ai dori sa o daruiesti altcuiva, acum poti sa ti-o oferi tie. Poti sa iesi la intalnire cu tine insuti, poti sa iti faci tie suprize realizand lucruri, pe care te gandeai ca niciodata nu le vei putea face.

Un alt citat care intradevar m-a ajutat a fost: Daca poti sa faci o prietenie cu tine insuti, tu niciodata nu ve fi singur.

Si acest citat foarte mult m-a marcat, pentru ca am ajuns sa fiu cel mai bun prieten al meu. Atunci cand te simti bine alaturi de tine, atunci te vei simti bine si in o alta companie. Cum crezi tu? E posibil ca o companie sa simta bine cu tine, daca tu cu tine insuti nu te simti bine.

Sper ca acest video te poate ajuta, sau poate ajuta pe cineva pe care iubiesti