Fericirea NU e un mit! Iată ce spun textele mistice semnate de clarvăzătoarea Concordia Antarova

Concordia Antarova (1886-1959) a fost o celebră cântăreaţă de operă, dar şi un bun pedagog. Este autoarea cărţii „Două Vieţi”, scrisă în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, în timp ce Antarova practica clarviziunea.

Vezi mai jos mai multe citate care te vor ajuta să parcurgi calea fericirii.

Viața înseamnă bucurie. Toată puterea zilei de azi este despre faptul că tu te poți bucura de frumusețea lumii fără să te simţi vinovat din această cauză. Ţi s-a dat libertatea să admiri în voie şi linişte frumuseţea lumii şi a oamenilor. Astfel şi cântecul devine mai drag, pentru că inima e liberă. Aşa poţi prețui şi familia și dragostea, pentru că nu te apasă nicio minciună. Fiecare acțiune pe care o faci e adevărată și liberă, iar cu bucuria ta poţi înfrumuseţa viața fiecărei persoane, pentru că ipocrizia nu mai are asupra ta nicio influenţă.

Fiecare zâmbet îţi vă accelera drumul spre victorie și te va ajuta să descoperi noi puteri. Fiecare lacrimă și cuvânt de deznădejde va dărâmă tot ceea ce ai reuşit să obții și te va îndepărta enorm de la victorie.

Doar o persoană fericită vede clar și poate acționa în deplină măsură.

Nici chiar în cele  mai întunecate şi tragice clipe ale vieții nu trebuie să uităm cel mai important lucru: bucuria că încă mai trăim, că putem ajuta pe cineva, putem oferi persoanei de alături pacea și protecția de care are nevoie ea.

Bucură-te şi alege doar gândurile curate şi senine. Nu te desprinde de univers și nu vei cunoaşte nicio boală. Toate încep din frică și dragoste excesivă de sine. Fereşte-ţi inima de gunoaie ca să-ţi păstrezi corpul puternic și vioi.

Ţine minte că bucuria este o forță de neînvins, în timp ce deznădejdea și negarea vor distruge tot de ce te vei apuca.

Păstrează doar gândurile luminoase și îndepărtează de la tine gândurile pesimiste. Nu există boli predestinate şi niciun destin malefic al omului. Există acel destin pe care el singur şi-l creează. Soarta este o consecință, soarta este rezultatul propriilor gânduri și fapte ale omului.

Nu te opri în mijlocul drumului pentru a plânge cu regret paşii greşiţi din trecut. Fiecare oprire îţi afectează prezentul precum un pansament coroziv. Învaţă din greşelile proprii doar cei dezvoltaţi spiritual, care au înţeles cât au fost de umili. Cel care a devenit astăzi puternic, prin faptul că a sesizat în neînţelegerile şi certurile de odinioară propria greşeală, luând decizia să nu o mai repete, doar acela a crescut cu câţiva centimetri în toate acţiunile şi relaţiile sale.

Cei care plâng nu pot vedea clar. La fel şi urechile celor ce se plâng mereu, se bat şi aud doar descurajarea inimii lor şi nu aud chemarea Vieţii. Şi inima lor bate într-o gamă minoră, repetând monoton: „eu.. eu… eu…”. O astfel de inimă cunoaşte doar frica zilei de mâine şi melancolia zilei de ieri. Aceste persoane nu sunt în stare să vadă prezentul, care trece grăbit pe lângă ei. Ei nu aud nimic, pentru că sunt asurziţi de geamătul trecutului şi frica faţă de el. Iată de ce, prezentul, care e viaţa adevărată, trece pe lângă ei.

Dacă îţi construieşti ziua de mâine pe temelia lacrimilor, ezitărilor şi a dubiilor de astăzi, nu vei avea un viitor trainic şi integru. Doar trăind din plin ziua de astăzi, poţi avea mâine o existenţă deplină.

Sursa

error: Content is protected !!