Femeilor puternice nu le pasă… Vezi care sunt acele 8 lucruri de care ele nu-și bat capul!

1.Femeilor puternice nu le pasă de cei ce o urăsc.

Oh, încă o mai vorbești pe la spate? Continuă.

O femeie adevărată este destul de deșteaptă să îi ocolească pe cei ce o urăsc și destul de puternică să treacă prin viață. Ea se prețuiește și nu permite ca bîrfele să o afecteze. Nu o vei răni spunând cuvinte rele despre ea. Nu o poți enerva așa ușor. Cel ce o face e la fel de absurd ca și vorbele ce le scoate.

2.Femeilor puternice nu le pasă de măști.

Măștile la o parte! Femeile puternice nu se tem să își arate adevărata față. Fără măști, fără emoții ascunse, fără minciună. Dacă se simte trist – va fi tristă, dacă se simte fericită – va fi fericită, supărată? – vei observa asta! Nu au nimic de ascuns sau de ce să se jeneze. Femeile puternice se acceptă așa cum sunt și le place să fie adevărată în fața tuturor.

3.Femeilor puternice nu le pasă de părerea celor din jur.

Femeia puternică singură își crează regulile și joacă după ele. Ea crede cu fermitate în ele și nu acceptă ca cei din jur să își impună părerea. Femeile puternice gândurile, opiniile și convingerile sale pe care se bazează. De ce să accepți ceva doar pentru că majoritatea oamenilor vrea asta? Majoritatea nu întotdeauna are dreptate.

4.Femeilor puternice nu le pasă de trecut.

Lasă trecutul acolo unde îi este locul, așa cum o fac femeile puternice. Există un motiv oarecare de ce trecut se află acolo, și fiecare femeie matură știe asta. Iată de ce ele își trăiesc viața aici și acum.

5.Femeilor puternice nu le pasă de tendințele modei.

Deci, spuneți că tocurile înalte sunt la modă în acest sezon? La naiba cu ele! Ea își va purta adidașii preferați. Cu alte cuvinte, dacă unei femei puternice nu îi place ceva su nu se simte confortabil într-o haină, ea nu o va purta. Ea nu va permite ca influențele modei să îi afecteze stilul sau confortul. Ea nu e o imitatoare ci o creatoare.

6.Femeilor puternice nu le pasă că nu sunt susținute.

Femeile puternice sunt independente. Ele au învățat cum să aibă încredere, cum să conteze și cum să aibă grijă de sine. O femeie puternică va duce lupta grațios. Nu va aștepta nimic de la nimeni.

7. Femeilor puternice nu le pasă de amabilitate.

Îți va spune totul în față, tot ce meriți să auzi. Nu te încurca cu ea! „Mulțumesc”, „Te rog, Scuze” sunt cuvinte puternice. Însă femeia puternică se ferește să le utilizeze prea des.

8.Femeilor puternicle nu le pasă de rețele de socializare.

Femeile puternice își conștientizează capacitățile. Ele nu își bat capul de ce cineva le-a invitat în prieteni pe Facebook sau de ce acel tip nu i-a dat like la poză pe Instagram. Ele nu așteaptă ca cățelușii triști like-uri la postările sale. Ele pur și simplu nu fac asta. În schimb ele conectate la viața reală. Femeile puternice sunt femela – Alpha. Savurează prezența lor în viața ta… și lasă-le să se dezlănțuie.

Distribuie acest articol fiecărei femei puternice la care te-ai gândit.

sursa