Femeile nu se nasc puternice, ele sunt create de furtunile în urma cărora supraviețuiesc!

„Ea era liberă în sălbăticia ei. Era o rătăcitoare, o picătură de apă liberă. Nu aparținea niciunui bărbat și niciunui oraș.” – Roman Payne, The Wanderess

Viața poate deveni incredibil de dificilă, dar unele femei foarte speciale știu cum să se descurce. Nu toți putem depăși obstacolele vieții fără să ne descurajăm sau să fim distruși de greutatea lor la un moment dat.

Există unele femei excepționale care ies mai puternice și mai înțelepte din aceste lupte, cu aripile larg întinse. Ele supraviețuiesc celor mai devastatoare furtuni, învață din greșelile trecutului și lasă provocările să dea naștere unei versiuni mai bune, mai inteligente și mai puternice a lor.

Iată 7 trăsături incredibile care definesc aceste femei speciale:

1.Ele cred în ele însele

Aceste creaturi puternice se cunosc pe sine și știu exact ce vor de la viață. Ele lasă vocea lor interioară să le arate calea cea bună. Și așa continuă mereu să meargă în direcția corectă.

2.Ele știu ce merită

Femeile puternice își cunosc punctele forte și punctele slabe. Ele știu ce au în interior, dar și își înțeleg limitele. De aceea, nu obișnuiesc să se compare cu alții. Ele pot avea defectele lor, dar totuși rămân a fi unice.

3.Ele învață din durerea lor

Femeile puternice sunt luptătoare curajoase care nu lasă capcanele vieții să le doboare. Pur și simplu învață din înfrângerea lor și continuă să lupte. Își folosesc eșecurile ca pe niște trepte și continuă să urce spre succes.

4.Nu le este frică de felul în care se simt

Femeilor puternice nu le este frică să își arate vulnerabilitatea și să-i lase pe alții să le vadă partea umană. Oricât de grea ar fi viața pentru ele, sunt suficient de puternice pentru a se ridica, a se șterge de praf și a continua să meargă.

5.Ele nu caută atenție

Femeile puternice nu caută atenție, ci respect. Nu le vei vedea cerșind în genunchi. Aceste creaturi speciale nu au niciun interes pentru altceva decât respect. Dar fii atent, femeile puternice nu vor explica de ce doresc să fie respectate. Doar se vor îndepărta de cei care nu le respectă.

6.Ele știu să ierte

Femeile puternice nu își pierd timpul pe ranchiună sau răzbunare. Aceste persoane minunate au suflete curate, iubitoare, pline de iertare. Nu-și încarcă mintea cu gânduri negative. Mai degrabă, aleg să fie iertătoare. Cu toții facem greșeli și singura modalitate de a învăța din ele este să primim o a doua șansă.

7.Ele sunt oneste

Femeile puternice sunt sincere, oricât de dureros ar fi adevărul, ele aleg să îl spună. Intențiile lor sunt curate. Ele cred că adevărul este cea mai bună metodă de a face față tuturor încercărilor vieții. Ele mai degrabă ar răni sentimentele unei persoane, decât să le cruțe, spunând o minciună.