Familia – locul unde viața începe, iar dragostea nu se termină! – 10 Povești emoționante de viață

„Să ai unde să te duci se numește acasă. Să ai pe cine iubi se numește familie. Să le ai pe amândouă e o binecuvântare.” – Donna Hedges

Familiile descrise mai jos, demonstrează prin exemplele lor că relația dintre rude, părinți și copii, soț și soție nu este doar o rutină și o obișnuință, înseamnă ceva mai mult și mai frumos.

În jurul lumii cu un sărut

Fotograful malaezian Keu Vee Lung a abordat cu responsabilitate ședința foto a nunții sale. Imediat după ceremonie, el a pornit într-o călătorie împreună cu soția sa. Cei doi au vizitat 11 țări doar pentru a-și surprinde sărutul de nuntă în diferite colțuri ale lumii. El în costum de mire, ea în rochie albă de mireasă… Mirii s-au sărutat pe fundalul obiectivelor turistice din Japonia, Norvegia, Danemarca, Austria și Italia. Trei luni pentru a memora fiecare secundă, pentru a simți fiecare moment în noul statut de soț și soție.

O nouă viață pentru întreaga familie

Fotograful chinez Jesse a decis să slăbească și să-și aducă corpul în formă într-un mod foarte neobișnuit, și anume să își pună pe banda de alergare întreaga familie. Mama, tata și soția, care era însărcinată la începutul experimentului, l-au susținut și au reușit să obțină corpuri frumoase în doar șase luni de zile. Jesse făcea poze cu membrii familiei sale la fiecare zece zile de la începutul antrenamentelor. Progresul a fost incredibil! La sfârșitul experimentului, familie sportivă a recunoscut că în șase luni de zile ei au reușit să își îmbunătățească nu doar aspectul, dar și să se purifice spiritual.

Părinții împotriva sistemului

Paul și Caroline din Cambridge au decis să spargă sistemul. Atunci când copiii lor s-au plâns de nenumărate ori de monotonia și plictiseala de la grădiniță, părinții au decis să depășească această rutină într-un mod foarte radical. Tinerii britanici și-au vândut casa, și-au plătit creditele, și-au luat copiii și au pornit într-o călătorie în jurul lumii. După cum spun părinții, copiii lor sunt mai dezvoltați și chiar mai talentați decât cei de vârsta lor. Au ales să nu meargă împotriva voinței lor și au decis să le ofere posibilitatea de școlarizare la domiciliu. Prin numeroasele călătorii și vizitele în diferite țări, ei le insuflă copiilor un interes pentru istoria și tradițiile diferitor culturi.

Rochia bunicii 

Povestea rochiei de mireasă, care a stat în dulap o jumătate de secol și fost scoasă din nou „în lume”, a făcut înconjorul lumii. O fată a păstrat ținuta de nuntă a bunicii sale, a restaurat-o și a îmbrăcat-o la propria nuntă. Fotograful a reușit să surprindă momentul în care femeia în vârstă și-a văzut nepoata în rochia ei la repetiția ceremoniei. Foarte emoționant!

Dragostea este mai importantă decât tronul

Prințesa japoneză Mako de Akishino a renunțat la titlul imperial de dragul iubirii. Cât de straniu nu ar fi, dar părinții fetei nu au fost împotriva căsătoriei. După ce s-a căsătorit cu prietenul ei de facultate Kay Kamuro, fiica lor a pierdut toate privilegiile. Comunitatea japoneză nu aprobă alianțele dintre moștenitorii tronului și oamenii obișnuiți, însă cazul lui Mako de Akishino i-a făcut pe mulți să-și reconsidere părerile cu privire la acest subiect.

Pensionarii care știu să se distreze

Acești oameni uimitori, după pensionare, și-au dat seama că viața lor abia a început. Cu câțiva ani în urmă, Steven și Millie Tani voiau doar să sărbătorească în mod deosebit Halloween-ul. În procesul de căutare a costumelor, cuplul a devenit atât de entuziasmat încât au făcut din această ocupație un hobby. De atunci, cei doi participă la toate cosplay-urile posibile. Cenușăreasa, Superman, personaje din „Game of Thrones”… Secretul vieții lor interesante este simplu: pensionarea și 27 de ani de căsătorie!

Rădăcinile sunt cele mai valoroase

Khanittha Phasaeng, în vârstă de 19 ani, a câștigat un concurs de frumusețe foarte prestigios în Thailanda. Fata a devenit faimoasă chiar și înafară țării ei de origine și a primit un premiu bănesc solid. Primul lucru pe care fata l-a făcut după victorie a fost să se întoarcă în orașul natal și să îngenuncheze în fața mamei sale, care a trăit întreaga viață în sărăcie și a câștigat bani adunând gunoiul de pe străzi. Modelul a spus că și-a iubit întotdeauna familia și nu uită niciodată de unde a plecat.

Au cumpărat o grădină zoologică în loc de fermă

Dean și Tracy Tweedy au cumpărat o grădină zoologică și locuiesc acolo cu cele trei fiice ale lor. Animalarium are astăzi peste trei sute de animale, printre care se află șerpi, lei și chiar crocodili. Fericirea fetelor nu are limite, dar și părinții sunt mulțumiți. Inițial, familia planifica să cumpere o fermă. Acum, câțiva angajați calificați îi ajută să aibă grijă de grădina zoologică.

Martori patrupezi

Soții Mathews au avut niște martori neobișnuiți la nuntă – câinii lor. Malamuții de Alaska au devenit pentru acest cuplu adevărați membri ai familiei. Câinii și-au îndeplinit excelent misiunea, au pozat pentru fotografi și au încântat toți invitații cu mutrișoarele lor adorabile.

Trei nunți, o singură rochie

Dorothy Sampson din Yorkshire s-a căsătorit la data de 9 iunie 1959. Exact 25 de ani mai târziu, în aceeași zi și în același loc, s-a căsătorit și fiica ei Katherine, iar după încă 25 de ani – nepoata Sarah. Femeile nu doar că au ales aceeași zi și același loc, dar și au purtat aceeași rochie din îndepărtatul 1959.