Fă acest lucru și nu-ți vor mai îngheța niciodată picioarele. E tare ușor și ieftin! De-acum încolo n-o să te mai temi de frig!

Cu siguranță, ai observat că atunci când afară e ger, în primul rând îți îngheață picioarele. Din cauza circulației sangvine mai lente, membrele inferioare se răcesc destul de repede și acest fapt poate duce la urmări nu prea plăcute pentru tine.

De aceea, ar fi bine să găsești o metodă prin care să te păzești de răceli, cistite, boli renale și multe alte afecțiuni favorizate de frig. Deci, cum ar trebui să-ți încășzești picioarele chiar dacă ai cizme de iarnă și ciorapi groși? Există o metodă simplă și eficientă, care te va ajuta să te încălzești în mai puțin de 5 minute și să menții căldura o perioadă îndelungată.

Pentru asta vei avea nevoie de foarfecă, pix ( cariocă) și o bucată de material termo-reflexiv. Cel din urmă are rol de blocare a transmiterii căldurii prin iradiere și poate fi găsit în orice magazin de materiale pentru construcție. De obicei, el se folosește la izolarea termică a acoperișurilor și pardoselilor.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi

1. Scoate branțurile din încălțămintea ta de iarnă și pune-le pe materialul termo-refllexiv.

2. Trasează o linie în jurul acestora cu ajutorul pixului sau cariocii.

3. Taie cu foarfeca noi branțuri din materialul termo-reflexiv și pune-le în încălțăminte sub celelalte.

De asemenea, este important să faci câteva găuri în ele cu diametrul de 3-4 mm, așa picioarele vor putea „respira”.

De-acum încolo picioarele tale nu vor mai îngheța pentru că acest material le va întoarce căldura înapoi și nu va permite ca frigul să pătrundă în încălțăminte.

Sursa