Experți: Aceste fetițe gemene au toate șansele să devină cele mai frumoase surori din lume. Vezi că o să fii și tu de acord

Frumusețea este un concept foarte dificil de definit. Unii apreciază frumusețea exterioară, alții pe cea interioară. În cazul surorilor Ava Marie și Leah Rose Clements frumusețea a fost recunoscută de către cel puțin 400 mii de internauți, printre care și experți în modeling.

Fetele s-au născut pe 7 iulie 2010, cu o lună mai înainte de termen, ceea ce nu le-a împiedicat să se dezvolte rapid și să-și ajungă semenii din urmă. Mama lor spune că datorită acestui lucru fiicele sale au căpătat caractere de luptătoare, ele sunt pline de viață și foarte amibițioase.

Ava și Leah sunt gemene identice, ceea ce nu este o raritate. Ele au un frate mai mare care este la fel de chipeș, ca și surorile lui. Deși ca orice mamă, Jackie știa că are copii frumoși, atunci când complimentele au început să vină tot mai des de la persoane total necunoscute, ea înțeles că odraslele sale chiar au niște trăsături deosebite.

Astfel, ea a început să se gândească la succesul pe care l-ar putea avea fetele în modeling, deși inițial avea anumite temeri în ceea ce privește copilăria normală. Totuși ei au decis să facă niște sesiuni foto de familie.

Fotografiile obținute i-au convins pe părinți, că fetele într-adevăr sunt foarte fotogenice. Unde mai pui că acestea chiar s-au bucurat din plin de întregul proces.

Acordul mamei de a începe mica lor carieră în modeling, Ava și Leah l-au primit atunci când au convins-o pe aceasta că ele își doresc să facă acest lucru și că le place să pozeze. Totuși Jackie a acceptat să facă publice pozele lor doar pe pagina de Instagram. Spre surpinderea ei, în doar câteva luni, numărul celor care urmăresc surorile a crescut până la 235 mii de persoane.

Astfel, ele au fost observate de mai multe agenții de modeling, iar cu unele au și început să colaboreze.

Nici fratele mai mare nu s-a lăsat neobservat. Are și el o pagină de Instagram cu aproape 9 mii de urmăritori.

Chiar dacă copiii săi devin mai populari pe zi ce trece. Jackie încearcă să le asigure o copilărie normală, în care să reușească să învețe, să se joace și să petreacă timpul util și frumos.

Sursa