Experiment în stil regal: Pentru o săptămână, o fată obișnuită a ales să se îmbrace ca Meghan Markle!

Din momentul în care Meghan Markle a apărut pe scena regală și în brațele prințului Harry (din octombrie 2017), ea a demonstrat constant un exemplu despre cum ar trebui să te îmbraci, astfel încât să atragi atenția celor din jur. Chiar și sub privirile întregii lumi și, desigur, a reginei Angliei.

După aproximativ doi ani de observare și analizare a ținutelor de zi cu zi ale lui Meghan, Rachel Bowie a început să se întrebe: cât de ușor ar fi să porți în viața reală aceste ținute aparent obișnuite, dar atât de elegante?

Ziua 1: Galbenul soarelui

Doar Ducesa de Sussex se putea îmbrăca într-o nuanță atât de îndrăzneață a acestui an: galbenul luminos. Meghan a optat pentru această ținută, însoțindu-l pe prințul Harry în luna iulie a anului trecut. Rachel a încercat o ținută similară pentru o zi obișnuită la birou. S-a făcut remarcată printre colegii ei iubitori de adidași, dar îi era teribil de incomod.

Concluzia:

„Deși mi-a plăcut lungimea și culoarea rochiei, m-am simțit foarte incomod din cauza că brațele îmi erau dezgolite. Această rochie nu are nevoie de accesorii suplimentare și acesta este plusul ei uriaș. O voi mai îmbrăca? Fără îndoială. Doar dacă voi găsi o jachetă potrivită.”

Ziua 2: Palton roșu și rochie mov

Această ținută a atras multe priviri, bineînțeles în cazul lui Meghan. Atunci când Rachel s-a îmbrăcat așa, oamenii o examinau din cap până în picioare și era nevoită să le explice tuturor că este un experiment regal.

Concluzia:

„Acest frumos ansamblu – un joc de culori – ar fi putut deveni preferatul meu din întreaga săptămână. Era sofisticat, dar nu aveam nicio intenție să fiu în centrul atenției. M-a inspirat să atrag mai multă atenție acesoriilor mele.”

Ziua 3: Costumul pudră

Desigur, fanii ducesei au fost impresionați de gama monotonă care părea atât de avantajoasă pentru ea. Văzând această imagine, Rachel se îndoia că i se va potrivi, întrucât pielea ei este mai palidă. Dar totuși s-a hotărât și a îmbrăcat o rochie mulată cu o jachetă de aceeași nuanță. Rachel a completat această ținută cu o geantă de culoarea pudrei.

Concluzia:

„Mi-a plăcut foarte mult această imagine. Chiar am început să mă gândesc să mai cumpăr un costum în această nuanță. Arătam foarte chic și ca o adevărată femeie de afaceri. M-am simțit ca o regină.”

Ziua 4: O rochie ușoară de vară

În octombrie 2018, atunci când Meghan Markle a anunțat despre sarcină, ea arăta extraordinar într-o rochie maxi, completată cu o fentă până la șold. Rachel nu a găsit o copie exactă, cu toate acestea, rochia ei a avut aceeași croială, dar care a împiedicat-o să se miște confortabil.

Concluzia:

„Rochia pe care am ales-o m-a învățat o lecție valoroasă: dungile verticale nu sunt pentru mine. Am purtat-o la o plimbare împreună cu fiul și soțul meu și tot ce-mi doream era să arăt drăguț în poze. Dar nu mi-a plăcut nicio fotografie din cauza acestor colțuri ascuțite și tranziții pe care le-a creat această rochie.”

Ziua 5: Costumul negru

Anul trecut, când Megan a participat la ceremonia Premiilor WellChild, a purtat un costum negru cu o bluză neagră. A fost o combinație care arăta demn și fresh. Răscolind prin garderoba ei, Rachel a găsit un costum negru care să se potrivească cu ținuta ducesei și cu bluza ei preferată de mătase. De fapt, imaginea i-a reușit perfect.

Concluzia:

„Nu numai că m-am simțit mai atentă la ședințe, dar și mai încrezătoare în acest costum. Poate că și costumul negru este un fel de truc de-al ducesei? O să-l mai îmbrac vreodată? Cu siguranță. În general, mi-a plăcut acest experiment, dar până la sfârșitul săptămânii eram epuizată: e dificil să gândești și să planifici fiecare imagine, asta nu e pentru mine.”