Ești oare în stare să reziști acestei pregătiri istovitoare ca să ajungi printre cele mai bune stewardese din lume! Cine sunt acestea ?!

Simpaticele și politicoasele stewardese din China și-au dobândit serviciul datorită unor antrenamente de durată și cu adevărat istovitoare.

În China există un mare colegiu al aviației civile unde însoțitorii de bord își învață meseria la perfecție.

Pentru a avea un zâmbet frumos studenții țin între dinți bețișoare ore la rând, iar pe cap au reviste pentru a deprinde ținuta corectă.

Încă o metodă de a antrena ținuta e cea din imagine. Timp de 3 minute fetele țin pe cap sticle umplute.

Pentru ca tinerele stewardese să aibă o poziție corectă a picioarelor, ele învață să țină între genunchi o foaie de hârtie. Astfel vor arăta demn în fața pasagerilor.

Sunt învățate de asemenea să se apere corect și să supravegheze securitatea în avion.

Fetele fac și arte marțiale, învață să acorde primul ajutor și să reacționeze adecvat în cazuri de urgență.

Antrenamentele decurg pe terenuri deschise unde viitoarele stewardese arată ca niște ostași din armată.

La antrenamentele pentru rezistența fizică, fetele trec o etapă specială cu obstacole, învățând să se apare în caz de atac armat, iar la finalul cursului de studii au de susținut examenul. Pentru a-l susține, fiecare dintre fete trebuie să spargă cu mâna dintr-o lovitură o farfurie din ceramică.

Pentru a le asigura securitatea pasagerilor, fetele sunt învățate cum să discute, cum să se comporte și cum să-i neutralizeze pe atacatori în cazul unor acte de terorism.

sursa