Ești în impas și nu știi ce să faci? Aceste 8 adevăruri te vor motiva să mergi mai departe. Reține-le!

Concentrează-te asupra a ceea ce ai și nu a ceea ce ai pierdut. Și indiferent cât de greu nu ți-ar fi, trezește-te în fiecare dimineață cu recunoștință, fiindcă sunt oameni care luptă pentru viață.

1. Durerea este o condiție de creștere

Uneori, în viața noastră se închid anumite uși, pentru a ne determina să mergem mai departe. Când treci prin perioade grele nu uita, că nicio durere nu vine fără scop.

E important să-ți înveți lecția din fapta ce ți-a provocat durere și să mergi înainte. Reține: există durere care te rănește și există durere care te schimbă.

2. Totul în viață e trecător

Nimic nu e veșnic, nici ploaia, nici noaptea, nici bucuria și nici tristețea. Toate trec și vin, de aceea trebuie să savurezi momentele când ți-e bine și să nu-ți faci prea multe griji când ți-e rău. Fiecare clipă are un început și un sfârșit. În fiecare secundă tu primești o nouă șansă. Nu o pierde!

3. Grijile și tânguiala nu schimbă nimic

Încetează-te să te mai plângi și fă ceva ca să rezolvi problema. Tânguiala ta nu ajută la nimic, decât dă dovadă că ai lăsat mâinile în jos. Continuă să lupți și să încerci, nu e totul pierdut.

4. Cicatricile tale sunt un simbol al puterii

Nu te sfii de cicatricile pe care ți le-a lăsat viața. Aceasta arată că nu mai există durere și că rana s-a tămăduit. Asta înseamnă că ai înfruntat durerea, ți-ai învățat lecția și că ai devenit mult mai puternic, avansând.

5. Orice luptă mică – este un pas înainte

Lupta nu este un obstacol în calea ta, este însăși calea. Dacă vrei să începi ceva, nu te opri, chiar dacă îți va fi greu, chiar dacă vei ieși din zona ta de confort, vei fi nevoit să jertfești ceva sau să fii singur. Dacă vrei să ajungi acolo unde ți-ai propus, va trebui să lupți.

6. Reacția negativă a celor din jur nu e problema ta

Oamenii vorbesc, indiferent de faci bine sau rău. Preocupă-te de tine și nu de părerea altora. Fii mai bun pentru tine și nu pentru că asta cere anturajul tău. Oamenii bârfesc pentru că le place, nu pentru că vor ca tu să prosperi.

7. Ceea ce urmează să se întâmple, se va întâmpla

Tu nu ești în stare să faci ca anumite lucruri să se întâmple, poți încerca doar. Însă în unele situații cel mai bine e să lași ca totul să se întâmple așa cum e predestinat să fie. Iubește-ți viața, încrede-te în intuiția ta, riscă, pierde și găsește-ți fericirea.

8. Pur și simplu continuă să te miști

Fă ceea ce-ți spune inima și nu lăsa fricile să te oprească din calea ta. Greșește și învață din asta. Mândrește-te cu ce ai reușit să obții. Fă mai mult decât atât. Trăiește mai simplu și continuă mereu să te miști spre visurile tale.

Sursa

error: Content is protected !!