Emoționant! O fată i-a dat de mâncare unui maidanez, iar el i-a oferit-o unei pisici chinuite!

Generozitatea și mărinimia nu sunt întâlnite chiar la fiecare om. Dar animalele manifestă aceste sentimente mult mai des. 

Micul câine pe nume Wisey a trăit toată viața pe stradă. În fiecare zi era nevoit să caute de mâncare pe la urnele de gunoi, uneori trecătorii îi aruncau câte o bucată de pâine sau de cărniță de pui. Dar mai des, Wisey suferea din cauza oamenilor. De multe ori a fost bătut, lovit cu pietre, de câteva ori mai nu a ajuns sub roțile mașinilor.

Câinele era mic, dar avea o inimă mare. Odată, l-a văzut o fată pe nume Christina, care lucra la un adăpost pentru animalele străzii.

Christina iubește toate animalele și are grijă de toți cei care au nevoie de ea. Fata a ajutat-o pe pisica Avery, care fusese lovită de o mașină, apoi de un pisoi pe nume Stevie, care și-a pierdut un ochi în urma luptelor de pe stradă.

De aceea, fata nu a putut să treacă pe lângă roșcatul înfometat. Ea a decis să-l hrănească pe Wisey, a scos din geantă cutia cu prânzul ei și i-a oferit un crenvurșt. Dar câinele nu a mâncat gustarea. Wisey a luat atent crenvurștul și a fugit cu el după colțul casei. Christina l-a urmat.

Acolo, după colț, fata a văzut o pisică care stătea ghemuită lângă perete. Era rănită și chinuită. Câinele s-a apropiat și i-a pus crenvurștul în față. Prietena lui Wisey a început cu greu să mănânce. Christina a rămas profund emoționată de acest gest.

Ea l-a luat pe Wisey și pe nefericita lui prietenă la adăpost. Acum ambii sunt sănătoși, sătui și curați, iar Christina le caută proprietari.