Eleganță și finețe: 7 tunsori superbe pentru femeile trecute de 50 de ani!

Doar pentru că ai împlinit 50 de ani, nu înseamnă că nu trebuie să urmărești tendințele de modă și frumusețe, dar și tunsorile și coafurile care sunt în trend. Din contra, la această vârstă ai tot ce îți trebuie pentru a demonstra că ești o adevărată divă, iar tunsoarea potrivită te va ajuta cel mai bine în acest sens.

De cele mai multe ori, alegerea tunsorii nu depinde de modă și tendințe, ci de modificările individuale legate de vârstă. De exemplu, părul poate deveni mai puțin dens, se poate încărunți, poate deveni neascultător și greu de aranjat. În acest mod, schimbarea de look devine inevitabilă.

1.Model de tunsoare scurtă. Este aleasă de cele mai multe ori de femeile cu firul de păr gros, pentru perioada de vară. Firele alungite din zona tâmplelor ajută la prelungirea vizuală a perimetrului unei fețe rotunde.

2.Această tunsoare a trecut testul timpului, nu are vârstă și nu dă greș niciodată. Chiar și după 50 de ani te ajută să te bucuri de un look tineresc și îți subliniază finețea trăsăturilor feței.

3.Tunsoarea scurtă este o alegere destul de bună pentru că te ajută să îți îngrijești părul mult mai ușor și, de ce nu, să îi schimbi cu ușurință culoarea. Nu vei regreta, făcând o astfel de alegere!

4.Bobul a fost întotdeauna o tunsoare elegantă și stilată. Dacă îți dorești să păstrezi decența vârstei, bobul mediu e alegerea ideală. Se potrivește perfect femeilor cu părul subțire, pentru că va crea o iluzie minunată de păr dens, păstrând lungimea.

5.Tunsoarea scurtă care acoperă pe jumătate urechile îți reduce din vârstă, oferind feței gingășie fără să atragă atenția asupra ovalului ei. Straturile franjurate îți oferă posibilitatea să îți aranjezi părul destul de ușor și în diferite moduri.

6.Bobul asimetric îți poate aduce încrederea de care orice femeie trecută de 50 de ani are nevoie. Nu contează culoarea părului, ci atitudinea care însoțește o astfel de tunsoare!

7.Tunsoarea ultra-scurtă pentru femeile zvelte și de statură mică. Acest model va accentua energia ta și va atrage atenția asupra trăsăturilor tale faciale. Prin umare, atunci când alegi un astfel de model, nu trebui să uiți și de machiaj.