Ele te vor motiva: 9 femei peste 50 de ani, care arată așa cum ai vrea și tu

Să te menții într-o formă fizică bună este o muncă titanică, mai ales după o anumită vârstă. Noi am aflat cum unor femei le reușește asta. Păstrându-și nivelul înalt al autodisciplinei și al armoniei interioare, ele realizează zilnic fapte grandioase în numele frumuseții și al sănătății.

Yolanda Hadid, 54 de ani

Yolanda este mama celebrelor modele Gigi Hadid și Bella Hadid.

Biografia sa este marcată de câteva boli, divorțuri dureroase și o copilărie grea. Însă chiar și așa ea a reușit să educe niște copii de succes. Yolanda practică călăritul, adoră snowboardingul și face yoga.

Sharon Davis, 55 de ani

Este campioană olimpică, deține o medalie de argint la înnot.

„Eu deseori aud faptul că metabolismul devine mai lent cu vârsta. Evident, dacă duci un mod sedentar de viață, metabolismul încetinește. Încearcă să fii mai activ și totul va fi în regulă.”

Sharon Stone, 60 de ani

„O Doamne și din nou întrebări despre secrete… Eu foarte rar reușesc să fac baie în cadă. Folosesc creme minunate pentru față și încerc să nu uit să mă rad pe picioare. Ador să fac sport și consider că el este una dintre cheile pentru sănătate și frumusețe.”

„ Eu dansez, practic yoga, pilates, înot, mă joc cu copiii, călăresc, merg des la plajă – orice numai să fiu mereu în mișcare” – a declarat Stone pentru revista Haute Living.

Jane Seymour, 67 de ani

„Secretul tinereții mele – genele bune, o dietă corectă și lipsa viciilor.”

„Dar sinceră să fiu, din cauza că fotografii oboseau să-mi retușeze pungile de sub ochi, am fost nevoită să mă adresez chirurgilor ca să le elimine.”

Andie MacDowell, 60 de ani

„Poți arăta la 50 de ani, ca la 25 doar dacă îți trăiești viața cu plăcere.”

Andie trăiește la ferma sa de cai, călărește, practică zilnic exerciții pentru respirație, yoga și antrenamente la sală.

Yasmina Rossi, 63 de ani

„Corpul meu este învățătorul meu. Confirm: alergatul zilnic și alimentația corectă sunt suficiente pentru a slăbi. Nu e nevoie de dietă sau exerciții fizice foarte grele…

Eu îmi ascult corpul. Uneori el are nevoie de odihnă, în aceste perioade mănânc ce vreau și practic yoga. Dacă nu voi lăsa corpul să se relaxeze, el mă va opri cu o îmbolnăvire.”

„Eu nu înțelegeam asta în tinerețe, dar acum îmi ascult și îmi respect organismul.”

Christie Brinkley, 64 de ani

„La început am experimentat foarte mult cu dietele și nimic nu a funcționat…

…Ajută doar alimentația completă și echilibrată.”

Susan Lucci, 71 de ani

„Pilatesul a devenit religia mea. Îl practic de 18 ani.”

Ernestine Shepherd, 82 de ani

Este unica femeie culturist de 82 de ani din lume.

Totul a început de la dorința de a slăbi la o vârstă destul de înaintată. A mers la sală și a ajuns în Cartea Recordurilor ca „cea mai bătrână femeie culturist din lume”.