El a rămas șocat de comportamentul acestei fete la prima întâlnire și uite ce a făcut. Tu cum ai fi procedat?

A zis „salut” și a scos telefonul.

Când a venit chelnerul a comandat un cocktail de 20$ și imediat a revenit la telefonul său. Am încercat să discut cu ea, i-am adresat câteva întrebări, nicio atenție. După un minut de tăcere i-am zis:„ Într-adevăr vrei să mă ignori în acest mod?” Ea s-a uitat la mine cu privirea „Glumești?” și a revenit din nou la telefon.

Chelnerul s-a întors cu băutura, iar ea a comandat cele mai scumpe bucate din menu. Fac și eu comanda și încerc să vorbesc din nou cu ea, la care ea îmi zice: „Ascultă, ai putea pur și simplu să taci?”

Atunci am înțeles că ea este una dintre fetele care vin la întâlniri doar pentru a mânca bine și a economisi niște bani. Nu m-am gândit niciodată că aș putea fi eu cel care cade în asemenea plasă. Deși trebuia să-mi dau seama încă de când am invitat-o la o cafea, iar ea a insistat pentru cină.

Siituația asta m-a înfuriat destul de mult, nu că aș fi așteptat vreo recompensă de ordin sexual la faptul că „o voi hrăni”, dar cel puțin trebuia să aibă respectul de a comunica cu mine.

De aceea am găsit o soluție mai bună. Eu am mâncat în tăcere, iar după ce și-a comandat al treila cocktail de 20$, eu mi-am cerut scuze și m-am făcut că merg la toaletă.

Iar în loc de toaletă am merg la registratură unde mă aștepta chelnerul, care desigur a înțeles ce întâlnire de rahat am.

Mi-am cerut scuze și l-am rugat să facă tot posibilul ca să ne ofere note separate, eu am achitat pentru mine, inclusiv pentru desertul pe care nu am mai apucat să-l mănânc și am ieșit.

Peste 40 de minute am început să primesc tot felul de mesaje de la ea, că aș fi un dobitoc, că ea nu și-a putut achita consumația, că a fost nevoită să-și lase permisul de conducere ca și garanție că va aduce banii etc.

Iar eu am rămas împlinit că am reușit să-i dau o lecție acestei materialiste meschine ce se folosește de bărbați.

Sursa