E timpul pentru o curățenie generală în viață: Aruncă tot ce este inutil!

Dacă îți place să aduni o grămadă de lucruri inutile în casa ta, atunci duci pe umeri toate problemele din trecut. Cel mai probabil, te gândești zilnic la faptul că e timpul să începi o viață nouă, aruncând tot ceea ce este inutil din prezent, dar așa și nu ajungi să o faci.

Așadar, dacă îți dorești cu adevărat să faci schimbări în viața ta – acționează! Iată 5 sfaturi utile, care te-ar putea ajuta în acest sens.

1.Aruncă toate hainele vechi, pe care nu le-ai mai purtat de cel puțin un an. Acesta este un criteriu important recomandat de specialiști, de care să ții cont, atunci când ai dubii în privința păstrării sau aruncării unui lucru!

2.Du la gunoi toate cadourile, de care te leagă amintiri triste sau care îți provoacă emoții negative. Lucrurile care nu îți aduc bucuria, ba din contra – te indispun, nu au ce căuta în casa ta. Ar trebui să fii înconjurat de ceea ce îți aduce plăcere, fericire, optimism. Doar așa vei reuși să faci o schimbare pozitivă în viața ta!

3.Aruncă toate obiectele defectate, care nu mai pot fi reparate. Telefoane, radiouri, aparate de fotografiat, jocuri, telecomenzi – toate acestea adună praful, uitate undeva într-o cutie. Dacă așa și nu găsești timp să le duci la un specialist sau nu dorești să cheltuiești bani pe reparație, atunci ia-ți adio de la ele, odată și pentru totdeauna!

4.Scapă de fotografiile din trecut, cu persoanele care nu mai fac parte de mult timp din prezentul tău. Pentru unii acestea contează mult și sunt o parte din relația frumoasă care s-a întâmplat odată, iar pentru alții acestea sunt nimic altceva decât o amintire dureroasă.

5.Curăță-ți creierul – meditează, îndreaptă-ți gândurile spre pozitivism! Și acesta este un pas important în procesul de curățare a casei și a vieții. Schimbarea vine din interior, începe cu aranjarea gândurilor și ideilor!