După 55 de ani de căsnicie, ea continuă să îl inspire! Cum arăta soția lui Adriano Celentano în tinerețe!

Adriano Celentano deține titlul bine meritat de cel mai cunoscut italian al vremurilor noastre. Datorită carismei, talentului și farmecului său incredibil, el este actorul preferat pentru mulți oameni din întreaga lume.

Anul acesta, artistul împreună cu soția sa Claudia Mori au sărbătorit cea de-a 55-a aniversare, rămânând un cuplu de invidiat. Necătând la faptul că Claudia are 75 de ani, ea continuă să arate formidabil.

Tinerii s-au cunoscut în anul 1963, pe platoul de filmare a peliculei „Un tip straniu”. Pentru a fi împreună cu Claudia, artistul italian chiar s-a despărțit de o altă frumoasă italiancă – Milena Cantu, cu care era logodit.

Un an mai târziu, Adriano și-a cerut iubita în căsătorie. Ei s-au căsătorit în mare secret în San-Francisco. La acel moment, Adriano avea 26 de ani, iar tânăra sa mireasă – 20.

În această căsnicie fericită s-au născut trei copii minunați: două fete – Rosita și Rosalinda și fiul Giacomo.

Adriano și Claudia creau un duet artistic irepetabil, iar în anul 1970 au devenit câștigătorii festivalului din San-Remo, cu piesa „Chi non lavora non fa l’amore”. Claudia s-a făcut remarcată și în cinematografie, jucând alături de actori precum Audrey Hepburn, Omar Sharif, Romy Schneider și alții.

Celebrul cântăreț și actor i-a dedicat Claudiei, cea mai mare iubire a lui, toate poemele lui, iar cei doi susțin că secretul căsniciei lor e faptul că și-au respectat reciproc personalitățile.

În anul 1991, Claudia a preluat conducerea companiei de înregistrări create de soțul ei – Clan Celentano.

Este o femeie activă și o artistă destul de solicitată. În anul 2009 ea a fost membră a juriului la versiunea italiană a emisiunii The X Factor și a lansat un album numit Claudia Mori Collection.