După 40 de ani ai nevoie de una dintre ele: 6 tunsori actuale pentru primăvara anului 2020!

În acest articol vei afla care tunsori sunt cele mai populare în această primăvară în rândul doamnelor de vârstă elegantă, deaorece au un efect de întinerire și reduc vizual vârsta, dar și sunt destul de simple în aranjare.

Multe femei subestimează puterea unei tunsori bune. Dar, datorită ei, poți arăta mult mai tânără decât ești de fapt. Cel mai important este să alegi tunsoarea potrivită pentru tipul feței tale și, de asemenea, să îți schimbi look-ul cu îndrăzneală și plăcere.

1.Carre 

În opinia mea, tunsoarea Carre este idealul eleganței. Aceasta nu are restricții de vârstă și se va potrivi absolut oricărei femei, completându-i imaginea. Până nu demult, Carre-ul era asociat doar cu părul drept, dar acum coaforii experimentează mult și creează capodopere chiar și pe părul ondulat.

2.Bob-Carre

Tunsoarea bob-carre este o combinație armonioasă a două modele populare. Aceasta este una dintre cele mai la modă tipuri de tunsori astăzi, atât în rândul tinerilor fashioniste, cât și pentru doamnele mature. Se potrivește nu doar pentru orice vârstă, ci și pentru orice formă a feței.

3.Cascadă alungită 

Cascada alungită arată bine pe orice tip de păr, subțire, drept sau ușor ondulat. Aceasta oferă volum părului, lejeritate și aspect vaporos. În plus, îți va permite să obții un aspect nou în fiecare zi, folosind diferite metode de coafare.

4.Cascadă 

Este o tunsoare universală și rămâne a fi populară în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani deja de o perioadă destul de îndelungată de timp. Te va ajuta la întinerirea vizuală a feței și o va face mai deschisă. Atunci când alegi o astfel de tunsoare, trebuie să ai în vedere că șuvițele trebuie să aibă lungimi diferite, acest lucru va crea un efect de multistrat.

5.Garcon

Tunsoarea Garcon nu are restricții de vârstă. Dar este mult mai potrivită pentru femeile cu gâtul subțire, oferindu-le eleganță. Aceasta va arăta celor din jur puterea interioară și curajul femeii care a făcut o alegere în favoarea acestei tunsori.

6.Bob

Bob-ul nu este o simplă tunsoare, este un trend care nu își pierde actualitatea de mai bine de 100 de ani. Sub influența modei, coaforii introduc în mod constant nuanțele proprii în tehnica de execuție, completând tunsoarea cu noi accente.