Du-te și obține ceea ce vrei, lăsând îndoielile la o parte. Doar așa îți vei controla norocul!

Declarație

Dacă ai nevoie de ceva, nu-ți irosi energia pe îndoieli. Pur și simplu mergi și ia ceea ce e al tău, de parcă ai primit vestea că a ajuns un colet pentru tine. Nu trebuie să te pui pe gânduri, să intenționezi. Dacă în acest moment ai nevoie de autobuz, loc de parcare pentru mașină, o cumpărătură, o foaie, un examen, un interviu, o întâlnire – orice, nu te mai gândi mergi și ia.

Renunță la grijile de tipul: este oare posibil, în ce fel, de unde ș.a. Dă la o parte anxietatea, dorința și speranța. Lasă doar încrederea calmă. Simte acea stare a intenției de a primi totul, fără condiții și meditații. De exemplu, eu nu mă gândesc dacă voi reuși, dacă va veni autobuzul, cât va trebui să aștept… eu pur și simplu merg la stație și știu că autobuzul va veni în curând. Fie ca această stare să te însoțească peste tot.

Explicație

De obicei, atunci când apare o dorință arzătoare, în cap se conectează analizorul: o să-mi reușească sau nu? Păi, iată: este necesar să scapi de acest prost obicei. Nu se îndeplinesc dorințele sau visurile – se realizează doar intenția. Nu dorința te aduce la realizare, ci instalarea dorinței. Intenția nu este sârguință, ci o concentrare și o determinare calmă. Dacă te îndoiești sau te temi, lumea este ca o oglindă, ea va reflecta imediat această stare și, în rezultat, într-adevăr nu vei reuși.

Orice ai face – fă asta cu încredere. Desigur, întotdeauna există probabilitatea de a eșua. Însă șansele de a reuși, cresc semnificativ, dacă nu există îndoieli. Atunci când îți controlezi conștient determinarea de a acționa, fii sigur că îți controlezi norocul!

Vadim Zeland

Sursa