,,Dragii mei, eu îmbătrânesc…” Scrisoarea unei mame către copiii săi, care te va ajunge la inimă!

Această scrisoare a fost scrisă de o mamă înaintată în vârstă către copiii săi. Ea trebuie citită de toți, care au părinții în viață:

Dragii mei copii!

Mâine veți veni la mine în ospeție, pentru că îmi voi sărbători aniversarea. Veți vedea că îmbătrânesc. Vă rog, fiți răbdători și încercați să înțelegeți, prin ce etapă a vieții trec acum…

Dacă eu, sau tatăl vostru, vă vom povesti o istorie, pe care am mai povestit-o anul trecut, dacă vom repeta aceleași istorioare iar și iar, nu ne întrerupeți, pentru a observa cu iritație: ,,Ne-ai mai povestit asta! Cu câteva minute în urmă…”

Pur și simplu ascultați. Vă rog! Încercați să vă amintiți acele timpuri, când erați micuți și eu vă citeam aceeași poveste de nenumărate ori, până nu adormeați.

Iar când vă spun că nu doresc acum să fac baie, nu vă supărați și nu mă jenați. Mai bine amintiți-vă, cum serile după muncă noi încercam să vă convingem să faceți baie, atunci când erați copii. Off, cât trebuia să alergăm după voi!

Atunci când vedeți, cât de nepricepută sunt în noile tehnologii, pur și simplu oferiți-mi timp ca să învăț. Și nu mă priviți așa, știți voi cum!

Aduceți-vă aminte, cât de răbdătoare eram când vă învățam a face ceva nou, să vă îmbrăcați, să vă pieptănați, să rezolvați în fiecare zi problemele vieții…

Dacă uneori se întâmplă să-mi pierd gândul sau firul discuției, lăsați-mă să-mi amintesc, despre ce era vorba. Nu fiți nervoși. Nu dați dovadă de nerăbdare și semeție. Pur și simplu nu uitați: cel mai important lucru pentru mine este să fiu alături de voi. Întotdeauna veți ocupa principalul loc din inima mea…

Atunci când picioarele mele bătrâne și obosite nu îmi vor permite să merg la fel de repede ca și voi, pur și simplu oferiți-mi brațul pentru a mă sprijini și mergeți în pas cu mine. La fel și eu vă țineam de mână, atunci când abia învățați să faceți primii pași… Și în acele zile nu mă simțeam tristă deloc!

Pur și simplu mai stați un pic alături de mine. Încercați să mă înțelegeți. Timpul petrecut împreună este cel mai de preț și nu se compară cu nimic pe lumea asta.

Cu un zâmbet larg și o dragoste infinită închei această scrisoare. Vreau să nu uitați: vă iubesc, dragii mei!